Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πολύμορφες εκδηλώσεις μπροστά στην 32η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση

Μια πολύμορφη δραστηριότητα, με προβολή ντοκιμαντέρ, συσκέψεις - συζητήσεις, ιστορικούς περιπάτους, πεζοπορίες κ.ά. ξεδιπλώνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της φετινής 32ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ. Η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση, με σύνθημα «Με τον λαό μπροστά και το ΚΚΕ ψηλά γράφεται η Ιστορία! Τιμάμε την Ιστορία μας, υπερασπιζόμαστε τον φυσικό πλούτο της χώρας!», πραγματοποιείται 13 - 16 Ιούλη στο Νεστόριο Καστοριάς.

Στο πλαίσιο αυτό οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική προγραμματίζουν τα εξής:

  • Σήμερα Πέμπτη: Η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Καινούργιος Ουρανός: Οι γυναίκες στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας», στις 8 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Ανδρέας Λυκουρίνος» στην Καισαριανή (Ερυθρού Σταυρού 29).
  • Αύριο Παρασκευή:

- Η ΤΟ Βορειοδυτικής Αθήνας προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος - Εμείς θα νικήσουμε», στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου».

- Η ΤΟ Βόρειου Τομέα προβάλλει το ίδιο ντοκιμαντέρ στις 8 μ.μ., στην Αγία Παρασκευή (Λεωφ. Μεσογείων 497).

  • Το Σάββατο 8 Ιούλη: Οι Οργανώσεις Kαλλιθέας, Ταύρου, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου προβάλλουν το ντοκιμαντέρ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος - Εμείς θα νικήσουμε», στις 8 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (επί της οδού Λασκαρίδου) στην Καλλιθέα.
  • Την Κυριακή 9 Ιούλη: Οι Οργανώσεις Καλλιθέας πραγματοποιούν ιστορικό περίπατο στις 7.30 μ.μ., με ραντεβού στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.
Στη Βόρεια Ελλάδα

Με πολύμορφη δραστηριότητα ετοιμάζει τη συμμετοχή της στην 32η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, αλλά και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στη Δυτική Μακεδονία, οι οποίες είναι αυτές που θα φιλοξενήσουν την κατασκήνωση.

Αυτές τις μέρες προγραμματίζονται:

  • Σήμερα Πέμπτη:

- Η ΤΟ Πολυτεχνείου οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Με τον λαό μπροστά και το ΚΚΕ ψηλά γράφεται η Ιστορία. Ελα μαζί μας! Οργανώσου στην ΚΝΕ!». Θα μιλήσει η Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 6 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Βελισσαρίου 5).

- Η ΤΟ Σχολής Θετικών Επιστημών οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με το ίδιο θέμα, την ίδια ώρα, επίσης στο Στέκι Πολιτισμού. Θα μιλήσει η Αννα - Μαρία Ηλιού, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης προβάλλει ταινία στις 9 μ.μ. στην πλατεία Εύοσμου.

- Η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης προβάλλει ταινία στις 9 μ.μ. στο αναψυκτήριο Αρετσούς.

  • Αύριο Παρασκευή:

- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης οργανώνει τουρνουά μπάσκετ 5x5 στα γηπεδάκια Στρεμπενιώτη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Αθλητισμός, δικαίωμα για όλους!».

- Οι Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας οργανώνουν συζήτηση για την Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση, στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά.

  • Το Σάββατο 8 Ιούλη:

- Η ΤΟ Πιερίας διοργανώνει πεζοπορία στο Λιτόχωρο, στις 9 π.μ.

- Οι Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας οργανώνουν μουσική βραδιά στο Νεστόριο.

- Οι Μαθητικές Οργανώσεις Κοζάνης και Πτολεμαΐδας οργανώνουν περίπατο στα περίχωρα της Κοζάνης, με σκοπό να γίνει γνωστός ο φυσικός πλούτος της περιοχής.

  • Την Κυριακή 9 Ιούλη:

- Η ΤΟ Φιλοσοφικής ΑΠΘ διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Με τον λαό μπροστά και το ΚΚΕ ψηλά γράφεται η Ιστορία. Ελα μαζί μας! Οργανώσου στην ΚΝΕ!». Θα μιλήσει η Αννα - Μαρία Ηλιού, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Η σύσκεψη θα γίνει στις 7.30 μ.μ. στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη (Βελισσαρίου 5).

- Η ΤΟ Ωραιοκάστρου - Λαγκαδά διοργανώνει ιστορικό περίπατο στα χνάρια της 20ής Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, στις βουνοκορφές του Βερτίσκου.

- Η ΤΟ Σερρών διοργανώνει πεζοπορία στο Μενοίκιο Ορος, με σημείο εκκίνησης στις 9 π.μ. την πλατεία Εμπορίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ