Πέμπτη 6 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στην Αυστρία για το «χτίσιμο» ο Ολυμπιακός

Για Αυστρία αναχώρησε χθες η ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν εκεί μέχρι τις 20/7, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 8/7 τη σλοβακική Σλοβάτσκο, στις 14/7 τη δανέζικη Νόρτζελαντ και στις 19/7 τη Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχει στη διάθεσή του 23 παίκτες από το ρόστερ της περσινής σεζόν, νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό, όπως οι Καρβάλιο, Πέπε και Ζινκερνάγκελ. Αναλυτικά οι παίκτες που ταξίδεψαν στην Αυστρία: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ροντινέι, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού φέρεται να είναι η ΑΕΚ, με βάση σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν το όνομα του στόπερ για τους «κιτρινόμαυρους» να παραμένει μυστικό και να μην πρόκειται για κάποια απ' αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ότι ενδιαφέρουν την «Ενωση», αποτελεί δε την πρώτη από τις επιλογές του Αργεντίνου τεχνικού του «Δικεφάλου» Ματίας Αλμέιδα.

ΠΑΟΚ: Την απόκτηση του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού Τροστ - Εκόνγκ ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει συμφωνία μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Ηδη από χθες μάλιστα ο παίκτης βρίσκεται στην Ολλανδία και έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Παναθηναϊκός: Με τον νεοαποκτηθέντα Σέρβο Φίλιπ Τζούριτσιτς να ξεχωρίζει στο ντεμπούτο του, ο Παναθηναϊκός, έχοντας και πάλι καλή εικόνα, επικράτησε της ρουμανικής Πετρολούλ με 2-0 (Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης) σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αυστρία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα. Ο πρώην παίκτης της Σαμπντόρια αγωνίστηκε για 45', έχοντας μία τελική στο δοκάρι και γενικότερα καλή παρουσία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ