Παρασκευή 14 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
32Η ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο Νεστόριο

RIZOSPASTIS

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ στο Νεστόριο επισκέφτηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος στο οποίο συμμετείχαν ακόμα ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Γόντικας και Διαμάντω Μανωλακου.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε την κεντρική πλατεία του χωριού, όπου συνομίλησε με κατοίκους, που τον υποδέχτηκαν θερμά, ανάμεσά τους και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μάρκο Βησούλη.

Αργότερα, το βράδυ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφτηκε την Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ, όπου τον υποδέχτηκαν ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Κωτσαντής και ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος.

Με συνθήματα όπως «Ενας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ, ΟΠΛΑ, ΔΣΕ, δόξα και τιμή στο ΚΚΕ», υποδέχτηκαν τον Δ. Κουτσούμπα οι κατασκηνωτές.

Στον χώρο της Κατασκήνωσης παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Ελένη Μέλλου, Θέμης Γκιώνης και Θεανώ Καπέτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ