Πέμπτη 27 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA CONFERENCE LEAGUE
Σήμερα οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ και Αρη

Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Σήμερα, επίσης, ο Αρης αναμετράται με την αρμένικη Αραράτ, με στόχο να βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Ισραηλινούς, σκοπεύοντας σε αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα, ώστε να βρεθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

Οπως είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας του, «είμαστε σε μία καλή περίοδο, με αρκετή δουλειά απ' όλους. Παρ' όλα αυτά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση των ομάδων. Δεν υπάρχει η ροή γιατί είναι τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Γνωρίζω σίγουρα πως οι παίκτες μου είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά που κάνουμε. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει μία καλή δουλειά. Σε αυτό το διάστημα η συνοχή και η συνεισφορά των παικτών μου είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Παράλληλα, ο Αρης αγωνίζεται σήμερα στην Αρμενία, ενώ την επόμενη Πέμπτη, 3 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο κόουτς του Αρη, Απόστολος Τερζής, εκτίμησε ότι «είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύουμε περίπου 1,5 μήνα και έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, προσθέτοντας και αρκετά νέα πρόσωπα. Κάτι που είπα στους παίκτες είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Αρης χάνει τις προκρίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μιλήσαμε με τα παιδιά και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση, ώστε να πάμε ήρεμα την επόμενη εβδομάδα για τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό μας, μαζί με τον κόσμο μας». Για την Αραράτ, σχολίασε πως «έχουμε δει τον αντίπαλο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως και περσινές εμφανίσεις. Εχουν μεγάλη ταχύτητα μπροστά και ειδικά συγκεκριμένοι παίκτες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή».

Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν αποκλειστικά από το «Novasports».

Αναλυτικά οι μεταδόσεις έχουν ως εξής:

Πέμπτη 27/7 - 1ος αγώνας:

18.00 Αραράτ - Αρης

20.30 ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

Επαναληπτικός αγώνας, Πέμπτη 3 Αυγούστου:

20.45 Μπεϊτάρ - ΠΑΟΚ

21.15 Αρης - Αραράτ

  • Στον επόμενο γύρο ο Αρης, εάν προκριθεί, θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κλήρωσε για ΠΑΟΚ και Αρη (2023-07-25 00:00:00.0)
Καρέ χαμόγελων (2000-08-26 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ