Παρασκευή 28 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROPA CONFERENCE LEAGUE
Στις ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση για Αρη και ΠΑΟΚ

Δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός για Αρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, στις πρώτες αναμετρήσεις τους με την Αραράτ στην Αρμενία ο πρώτος και εναντίον της Μπεϊτάρ στην Τούμπα ο Δικέφαλος.

ΑΡΑΡΑΤ ΑΡΜΕΝΙΑ - ΑΡΗΣ 1-1
Ανέτοιμος αλλά πήρε αποτέλεσμα

Μέτριος εμφανίστηκε ο Αρης στο πρώτο παιχνίδι με την Αραράτ στο Ερεβάν, αλλά πήρε ισοπαλία με 1-1 διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League. Για να συμβεί αυτό, όμως, πρέπει να παίξει αρκετά καλύτερα σε μια βδομάδα στην έδρα του. Οι Αρμένιοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τον Αρη παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 11' με τον Εζα. Οι κίτρινοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν σχετικά γρήγορα με τον Πάλμα στο 20'. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κινδύνευσαν όμως να δεχτούν κι άλλο τέρμα από τους πιο έτοιμους παίκτες της Αραράτ. Στο δεύτερο μέρος ο Αρης ισορρόπησε την κατάσταση, δεν κινδύνευσε ουσιαστικά, αλλά και ο ίδιος δεν απείλησε ιδιαίτερα επιθετικά, με το 1-1 να παραμένει αναπόφευκτα.

Αραράτ: Ερμάκοφ, Γκριγκοριάν, Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Καστανέιρα (65' Αμπαρτσουμιάν), Τέρα (55' Μουραντιάν), Ομπιέρο, Γιένε, Σερομπιάν (73' Γκπμομαντού, Εζα (73' Αβανεσιάν).

Αρης: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Νταρίντα, Ζουλ (67' Τζούρασεκ), Ρουπ (67' Πάβισιτς), Μενέντες (46' Κάρλσον), Γκρέι (59' Μορόν), Πάλμα (85' Φερράρι).

ΠΑΟΚ - ΜΠΕΪΤΑΡ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 0-0
Ασφαιρος αλλά μπορεί

Καλύτερος αλλά άστοχος στις ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπεϊτάρ. Παρόλα αυττά οι ελπίδες του παραμένουν ακέραιες ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε δυνατά, κέρδισε πέναλτι νωρίς, με τον Σβαμπ να το εκτελεί άσχημα και τον Σίλβα να αποκρούει στην αριστερή γωνία του στο 12', ενώ ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μπεϊτάρ έκανε ακόμα 3 δύσκολες επεμβάσεις σε σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ κυρίως έξω από την περιοχή. Η Μπεϊτάρ από την πλευρά της απείλησε στο 30' όταν μετά από καραμπόλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτάρσκι. Στο δεύτερο μέρος σταδιακά ο ΠΑΟΚ έμενε από δυνάμεις και ιδέες και δεν μπόρεσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ για πάρει πλεονέκτημα για την πρόκριση.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Σβαμπ, Τσιγγάρας (71' Φ. Σοάρες), Τάισον, Κωνσταντέλιας (64' Νάρεϊ), Ζίβκοβιτς (86' Μουργκ), Τόμας (71' Σαμάττα).

Μπεϊτάρ: Σίλβα, Μορόσοφ, Κρίεφ, Γκότλιμπ (57' Κόρσια), Ντγκάνι, Μπιττόν, Τόμας, Ασκενάζι, Αζάριν, Σούα (72' Μίχα), Νικολαέσκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ