Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Με σύνθημα «Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να "γενούνε τα σκοτάδια λάμψη" (Ν. Χικμέτ)», το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ανοίγει πανιά για το καλοκαιρινό του ταξίδι σε όλη τη χώρα και στις 12 Αυγούστου δίνει ραντεβού στην Ικαρία.

Οι εκδηλώσεις εκεί θα γίνουν στο Καραβόσταμο, από τις 8 μ.μ., και θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί».

Αντίστοιχα την Κυριακή 13 Αυγούστου θα γίνει εκδήλωση στο Ποδοχώρι Καβάλας, στις 9 μ.μ., στην τοποθεσία «Τζιρίφ», στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 49ου Φεστιβάλ. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική από τη «Λαϊκή Βάρδια».

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά της ΚΝΕ στην Πάτρα, στο θεατράκι στη συμβολή των οδών Γερμανού και Ηλείας, στις 9.30 μ.μ., με το πρόγραμμα να συνεχίζεται έως το τέλος του μήνα με προβολές στις 10, 21, 24, 27 και 31 Αυγούστου και 2 Σεπτέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ