Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και παρουσιάσεις υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σάββατο 9 Σεπτέμβρη

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Μέγαρα, στο καφενείο του Κουτσογιάννη στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, και ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. στο Κορωπί, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, υποψήφιος δήμαρχος Κρωπίας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μάης Μέντης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νέας Χαλκηδόνα, στο πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο (Κ. Βάρναλη και Περικλέους), Πάρκο Αποστολάκη, Ν. Χαλκηδόνα. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Σερετάκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Σύρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

-- Στις 8 μ.μ. στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Φλαμίνγκο). Θα μιλήσουν η Μαρία Παπαελευθερίου, υποψήφια δήμαρχος, και η Ηλιάνα Μπούταλη - Πρεκετέ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νήσων.

Κυριακή 10 Σεπτέμβρη

-- Στις 11 π.μ. στην Πάτρα, ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Γεώργιος» στα Προσφυγικά του Ρίου Πάτρας. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις δημοτικές κατασκηνώσεις στα Ροΐτικα.

-- Στις 11 π.μ. στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36). Θα μιλήσουν η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθήνας, και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου.

-- Στις 11 π.μ. στην Πεύκη, στο Δημοτικό Θέατρο. Θα μιλήσει ο Αρης Κυριακίδης, υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11.30 μ.μ. στη Μεταμόρφωση, στο Συνεδριακό Κέντρο Μεταμόρφωσης (Δηλαβέρη). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μακρίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7 μ.μ. στον Μαραθώνα, στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου (Λεωφ. Μαραθώνα και 25ης Μαρτίου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ηλίας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Πεντέλη, στην Κοινότητα Πεντέλης (παλαιό δημαρχείο). Θα μιλήσει η Γεωργία Κουρή, υποψήφια δήμαρχος Πεντέλης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Καισαριανή, στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Μαρκίδης, υποψήφιος δήμαρχος, και θα χαιρετίσει η Κωνσταντίνα Αφεντουλίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη

-- Στις 7 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο αίθριο του δημαρχείου. Σε περίπτωση βροχής θα γίνει στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τομπουλίδης και θα παρέμβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

-- Στις 7 μ.μ. στη Βούλα, στην αίθουσα «Ιωνία» (Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 113). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σερίφης, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. στη Γλυφάδα, στον δημοτικό κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξης Στεφανίδης και θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Δημήτρης Ακτύπης και ο Γιώργος Μοσχονάς, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νότιου Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ. στο κλειστό θέατρο Συκεών. Θα μιλήσει ο Αλέξης Γουσόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, και θα χαιρετίσει ο Κώστας Ιντζές, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ. στα Γιάννενα, στο θεατράκι Σκάλας, με ομιλητές την Ολυ Τσουμάνη, υποψήφια δήμαρχο Ιωαννιτών, και τον Γιώργο Πρέντζα, υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Βύρωνα, σύσκεψη στο «Jenny's cafe» (Λεωφόρος Καρέα 100). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Γείτονας και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Παναγιώτης Πάλμος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο Ευόσμου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, και θα χαιρετίσει ο Γιώργος Χαβατζάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή, στην κεντρική πλατεία, εκδήλωση με θέμα «Σύγκρουση με τα εκμεταλλευτικά και δασοκτόνα σχέδια της "πράσινης ανάπτυξης" στον Υμηττό και σε ολόκληρη τη χώρα». Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ, δασολόγος. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Τσιμπουκάκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ