Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20
Στην Πάτρα το μέλλον του ελληνικού στίβου

Στη σκιά της δύσκολης κατάστασης στη Θεσσαλία μετά την κακοκαιρία «Ντάνιελ», το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Σεπτέμβρη διεξάγεται στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20. Η διοργάνωση επρόκειτο να διεξαχθεί τέλη Ιούλη στη Λάρισα, ωστόσο οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες εκείνη την περίοδο (καύσωνας) οδήγησαν στην αναβολή του για τον Σεπτέμβρη, κάτι που και πάλι δεν κατέστη εφικτό, εξαιτίας των συνεπειών της νέας κακοκαιρίας. Ετσι ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε τη μεταφορά της διοργάνωσης στην Πάτρα, όπου μέσα στο καλοκαίρι είχε διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18.

Παρά τις δυσκολίες για τη συμμετοχή αρκετών αθλητών από τη Θεσσαλία, το «νέο αίμα» του ελληνικού στίβου ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης, κυνηγώντας την καλύτερη δυνατή διάκριση.

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο το πρωί (09.30) με τα προκριματικά και συνεχίζονται το απόγευμα (17.00) με τους τελικούς. Αντίστοιχα, την Κυριακή η έναρξη του πρωινού προγράμματος είναι στις 09.30 και στις 17.00 θα ξεκινήσουν οι απογευματινοί τελικοί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ