Σάββατο 16 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Σεπτέμβρη 2023 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 42
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE
Επιστροφή με ντέρμπι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα

Δυναμική επιστροφή στη δράση κάνει το πρωτάθλημα της Super League μετά τη διακοπή για τους διεθνείς αγώνες (προκριματικά Euro 2024), με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει δύο ντέρμπι, σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα. Στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στην πρώτη σπουδαία κόντρα της σεζόν, μεταξύ δύο εκ των βασικών «μνηστήρων» για τον τίτλο, ενώ στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, «κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στην αρχή μιας δύσκολης βδομάδας, με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και για τους δύο, επιδιώκοντας τη νίκη για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους. Μεταξύ άλλων, οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη φετινή τους εντός έδρας νίκη (σε πρωτάθλημα και Ευρώπη), οι δε «ερυθρόλευκοι» να διευρύνουν το αήττητο σερί τους και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά την ήττα στο Ηράκλειο την προηγούμενη αγωνιστική, προκειμένου να διατηρηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις, ενώ από την πλευρά του ο Αρης επιδιώκει μια ηχηρή επιτυχία, στην επανεκκίνηση που επιχειρεί, με την επιστροφή του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του.

Δύσκολη αποστολή περιλαμβάνει η αγωνιστική και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δοκιμάζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον αξιόμαχο Παναιτωλικό, ψάχνοντας την επιτυχία που θα τον διατηρήσει και σε καλή ψυχολογία ενόψει της πρεμιέρας του στο Europa League. Το δικό της ενδιαφέρον έχει και η κόντρα των δυο νεοφώτιστων, Κηφισιάς και Πανσερραϊκού. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 16/9: Λαμία - ΟΦΗ (17.30 - Cosmote Sport 2), Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (20.30 - Cosmote Sport 1)

Κυριακή 17/9: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00 - Novasports Prime), Κηφισιά - Πανσερραϊκός (18.00 - Cosmote Sport 1), ΠΑΟΚ - Αρης (20.30 - Novasports Prime), ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21.30 - Cosmote Sport 1)

Δευτέρα 18/9: Ατρόμητος - Βόλος (18.00 - Novasports Prime)

ΤΕΝΙΣ - DAVIS CUP
Κόντρα στη Σλοβακία η Εθνική

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα φιλοξενήσει αγώνες τένις, θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι καθοριστικοί αγώνες της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Σλοβακία για το 1ο γκρουπ της περίφημης και ιστορικής διοργάνωσης (σε επίπεδο Εθνικών ομάδων) του Davis Cup. Στόχος της Εθνικής είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σλοβάκων και να βρεθεί στους αγώνες του κυρίως τουρνουά της διοργάνωσης, το 2024, προκειμένου να διεκδικήσει την είσοδο στις 16 καλύτερες ομάδες του χώρου. Σημαντική για την προσπάθεια της Εθνικής αναμένεται η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στην ομάδα, «βαρύ χαρτί» για τις ελληνικές ελπίδες. Στην Εθνική μετέχουν ακόμα οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Μιχάλης Περβολαράκης και Αριστοτέλης Θάνος.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο: 1oς Αγώνας Μονού (11.00 - Cosmote Sport 6), 2ος Αγώνας Μονού (13.00 - Cosmote Sport 6)

Κυριακή: Αγώνας Διπλού (11.00 - Cosmote Sport 6), 3ος Αγώνας Μονού (13.00 - Cosmote Sport 6), 4oς Αγώνας Μονού (15.00 - Cosmote Sport 6)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ