Τρίτη 17 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Θα τα καταφέρουμε! Γιατί έχουμε διαλέξει μετερίζι, με τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία!

Ο δρόμος του αγώνα και της διεκδίκησης σε «πρώτο πλάνο»

Ανάσα ανακούφισης και αισιοδοξίας έφερε στον λαό της Πετρούπολης η εκλογή της αγωνιστικής δημοτικής αρχής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με ποσοστό 55,33%, διπλασιάζοντας το ποσοστό της από τον πρώτο γύρο (28,63%).

Ο νέος δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Σίμος, εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο, εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής παρέμειναν και χτες στο κιόσκι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», συζητώντας για την «επόμενη μέρα», για τις προτεραιότητες στην πάλη τους, για τις διεκδικήσεις που θα βάλουν μπροστά με το «καλημέρα» της νέας θητείας.

Ο Βαγγέλης Σίμος, σε δήλωσή του που κυκλοφόρησε χτες στην Πετρούπολη, σημειώνει για το «άλμα» που κατάφεραν όλοι μαζί, οι δημότες της πόλης και η «Λαϊκή Συσπείρωση» την Κυριακή:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στήριξαν, ειδικά στους πολλούς νέους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και έριξαν το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο στην κάλπη, σε όσους βοήθησαν να είναι αυτή η μάχη νικηφόρα.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντρόφους και συναγωνιστές που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", που έκαναν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Ο αγώνας που δώσαμε ήταν ένας όμορφος αγώνας, ένας τίμιος αγώνας, και τον δώσαμε κοιτώντας τους συνδημότες μας στα μάτια, μιλώντας με ειλικρίνεια.


Είναι ο ίδιος αγώνας που δίνουμε μαζί με τον λαό της Πετρούπολης, όλα αυτά τα χρόνια!

Ο αγώνας του Παξιμαδά, του Γιώγου, του Κοτσαμπά!

Είναι ο αγώνας κόντρα στην κυβερνητική πολιτική, που θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για τα κέρδη των λίγων.

Αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε να δίνουμε και από τη θέση της δημοτικής αρχής!

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμή μας! Η δημοτική αρχή, με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο τιμόνι του δήμου, θα αγωνίζεται μαζί με όλο τον λαό για τα δικαιώματα και τις ανάγκες όλων των Πετρουπολιωτών.

Ναι! Θα είμαστε όλοι μαζί, ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά μας, και θα βαδίσουμε, από αύριο κιόλας, με το κεφάλι ψηλά, με το χαμόγελο της ελπίδας στα χείλη, γιατί, ναι, ο δρόμος του αγώνα και της διεκδίκησης είναι δρόμος αισιόδοξος, είναι δρόμος που μας γεμίζει με δύναμη.

Θα τα καταφέρουμε! Η σημερινή νίκη είναι νίκη των Πετρουπολιωτών. Θα τα καταφέρουμε! Γιατί έχουμε διαλέξει μετερίζι, είμαστε με τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία! Θα καταφέρουμε να πάρουμε ανάσες ανακούφισης από τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα.

Να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη για τους κατοίκους της. Να ανθίσουν ξανά ο Αθλητισμός και ο Πολιτισμός στην πόλη μας. Να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών, της νέας γενιάς που μας εμπιστεύτηκε, των νέων ζευγαριών, όλων των ηλικιών. Γιατί μαζί ξέρουμε να παλεύουμε, ξέρουμε όλοι μαζί και να νικάμε!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ