Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Για την επιστροφή στις επιτυχίες

Θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Παρτιζάν Βελιγραδίου για την 4η αγωνιστική της Euroleague (21.15 - Novasports Prime). Στη δεύτερη υποχρέωσή τους κατά την πρώτη βδομάδα με διπλούς αγώνες στη διοργάνωση, οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ήττα στο Μιλάνο με αντίπαλο την Αρμάνι, αποτέλεσμα που ακολούθησε την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική. Ετσι, η επιστροφή στις νίκες σήμερα, και με μια πειστική εμφάνιση, είναι επιβεβλημένη για την ομάδα του Πειραιά, για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, όπως και στα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την ομάδα, πρόσθεσε όμως ότι στόχος είναι η νίκη σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως των καταστάσεων στις οποίες καλείται να αντεπεξέλθει κάθε φορά ο Ολυμπιακός. Εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια καλύτερη εικόνα των παικτών του, ενώ χαρακτήρισε την Παρτιζάν αξιόλογη ομάδα, με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της και αποφασιστικότητα σε κάθε αγώνα. Στα θετικά για τον Ελληνα κόουτς η επιστροφή του Γουίλιαμς Γκος στην αποστολή, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

  • Αλλα ματς της βραδιάς: Φενερμπαχτσέ - Βιλερμπάν (20.45 - Novasports 5), Μπασκόνια - Ζαλγκίρις Κάουνας (21.30 - Novasports Start), Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο (21.45 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ