Τετάρτη 25 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΤΡΑ
«Απογείωσε» την πόλη ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος «Φάνης Τσιμιγκάτος»

Με πληθώρα συμμετοχών πραγματοποιήθηκε και ο φετινός Ημιμαραθώνιος «Φ. Τσιμιγκάτος» στην Πάτρα
Με πληθώρα συμμετοχών πραγματοποιήθηκε και ο φετινός Ημιμαραθώνιος «Φ. Τσιμιγκάτος» στην Πάτρα
Πρωτόγνωρη για τα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς στην πόλη, με βάση τους πολλαπλάσιους σε σχέση με την περσινή διοργάνωση δρομείς και θεατές αλλά και τις επιδόσεις, χαρακτηρίζεται η διοργάνωση του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου «Φάνης Τσιμιγκάτος» στην Πάτρα το Σάββατο 21/10.

Μαζί με τα πολύ υψηλά στάνταρ ασφαλείας, σε αγωνιστικό επίπεδο σημειώθηκαν πολύ καλές επιδόσεις, με κορυφαία το 1.04.43.5 του Κενυάτη Κιμουτάι Ζόζεφ Κιμελί, που αποτελεί ρεκόρ διαδρομής.

«Η Οργανωτική Επιτροπή ανανεώνει το ραντεβού της με τους χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και τους θεατές στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας "Φάνης Τσιμιγκάτος" το 2024, την ακριβή ημερομηνία του οποίου θα ανακοινώσει μέχρι το τέλος του έτους», όπως ανακοινώθηκε, ενώ μετά τη λήξη του Ημιμαραθωνίου ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, δήλωσε:

«Ο Ημιμαραθώνιος Πάτρας έχει γίνει υπόθεση της κοινωνίας και αυτό είναι το κλειδί της τεράστιας επιτυχίας του. Εκ μέρους του δημάρχου Κώστα Πελετίδη και της δημοτικής αρχής, ευχαριστούμε την αθλητική κοινότητα στίβου και το δρομικό κίνημα της πόλης μας, που εργάστηκαν σκληρά για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό, μοναδικό αποτέλεσμα. Οι στόχοι μας είναι πάρα πολύ υψηλοί, θέλουμε η πόλη μας να είναι υπερήφανη για τον Ημιμαραθώνιό της, όπως είναι για το Καρναβάλι της και πολλά άλλα. Εχουμε τις δυνάμεις να το πετύχουμε αυτό και θα το πετύχουμε, γιατί ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για να πετυχαίνουμε και να προχωράμε μπροστά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ