Σάββατο 18 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 19 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώνονται τις μέρες αυτές 2 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο μαθητής του Λαϊκού Διδασκαλείου του ΔΣΕ Πελοποννήσου, Μακρονησιώτης και μετέπειτα εκδότης ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Κλείνουν όμως και 50 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου, τη νύχτα εκείνη που ο Γιάννης, όντας κάτοικος Εξαρχείων, άνοιξε το σπίτι του για να περιθάλψει δεκάδες αιματοβαμμένους φοιτητές, μια πράξη αλληλεγγύης με βαριές συνέπειες για τον ίδιο και την οικογένειά του το επόμενο διάστημα.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του καλού του φίλου και συναγωνιστή ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ, πολυβασανισμένου από τη χούντα, βασικού μάρτυρα κατηγορίας στις δίκες που ακολούθησαν και μετέπειτα βουλευτή του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής.

Η οικογένεια του Γ. Αναστόπουλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΟΥΜΑΣΗ, που στις 17/11/2023 κλείνουν 8 χρόνια που έχει «φύγει» από τη ζωή, προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ ΓΟΝΚ Αγιοι Ανάργυροι.

Η κόρη της, Ανθούλα Τουμάση

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΔΕΔΟΥΣΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες μέρες σε ηλικία 55 ετών, προσφέρουμε στην ΤΕ Εύβοιας και στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, 200 ευρώ.

Σύντροφοι και φίλοι της ΚΟΒ Κανήθου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α' Αθήνας.

Οι κόρες τους, Βασιλική και Χριστίνα Μακροπούλου

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, Φωτούλα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο Θ. Ν. Κ. προσφέρει, μέσω της ΚΟ Κατασκευών Αττικής του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ στη μνήμη του κομμουνιστή δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΝΤΗΝΟΥ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΟΥΜΑ, που για πάντα θα θυμάμαι το ζεστό συντροφικό του χαμόγελο που μας «αγκάλιαζε» ως νεαρά μέλη της ΚΝΕ, φοιτητές στον Βόλο, τις πανέμορφες ιστορίες που μοιράστηκε μαζί μας από τη ζωή του στο εργοστάσιο «Χανδρής» και φυσικά τις ατελείωτες κυριακάτικες ώρες που θυσίασε από την οικογένειά του για να παρακολουθήσει και να συμβάλει στις μαζώξεις της ΚΝΕ, προσφέρω στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ, ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση.

Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης

***

Στις 19 Νοέμβρη κλείνουν 40 μέρες από τον θάνατο του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΙΑΡΑ. Στη μνήμη του προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Ζαφειρία Σαμαρά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, για την ονομαστική του εορτή, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή», που φροντίζει ηλικιωμένους που ούτε στιγμή δεν έπαψαν να αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη.

Η γυναίκα του, Ντέπυ Τσακίρογλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ, πολύτιμου δασκάλου προς τον κομμουνισμό, ο Φίλιππος Τάντης προσφέρει στο Κόμμα 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

  • Στη μνήμη του ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ, ακλόνητου κομμουνιστή, αταλάντευτου αγωνιστή, ΕΠΟΝίτη, ΕΛΑΣίτη, προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων και προέδρου της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας προσφέρει μέσω της ΚΟ Νάουσας το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ, που μόνο αυτό αναδεικνύει τέτοιους κομμουνιστές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
***

Η Αρετή Τριανταφυλλίδη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ στη μνήμη του συζύγου της, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Σιντικής Σερρών.

***

ΦΩΤΟ 2

Πριν τρία χρόνια, έτσι ξαφνικά, «έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ, ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, που τον ακολούθησε έναν χρόνο μετά. Η Αντωνία έζησε όλη της τη ζωή στις γραμμές του Κόμματος. Ο Δημήτρης από μικρό παιδί βίωσε την εξορία του πατέρα του. Μεγάλωσε και ακολούθησε τα χνάρια των γονιών του. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Σοβιετική Ενωση, όπου γνώρισε την Ελενα, την σύντροφο της ζωής του. Εκαναν τρία παιδιά. Ο Δημήτρης και η Αντωνία άφησαν παρακαταθήκη σε παιδιά και εγγόνια την πάλη για έναν καλύτερο κόσμο, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων.

Στη μνήμη τους, η οικογένεια του Δημήτρη και οι οικογένειες των αδερφών του, Γιώτας Τάρταρη και Τάκη Μιχαλακάκου, καθώς και οι οικογένειες των παιδιών τους, προσφέρουν στο Κόμμα, που τόσο αγάπησαν και οι δύο και πορεύτηκαν μαζί του, το ποσό των 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ. Φεύγοντας άφησε πίσω του το δικό του στίγμα με τη δράση και τη στάση του. Θα βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο που βάδισε και εκείνος από τα νεανικά του χρόνια, ως μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα τον θυμόμαστε πάντα! Στη μνήμη του η σύντροφός του Νατάσα, τα παιδιά του Χάρης, Λαμπρινή και η εγγονή του Αναστασία προσφέρουν στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ 100 ευρώ για την ενίσχυσή του, μέσω ΚΟΒ Τριχωνίδας.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
***

Για τον θάνατο της αδερφής μου, ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας στις 28/10/2023, αντί για στεφάνι προσφέρω στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Ρεθύμνου.

Αντώνης Κλάδος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας αδελφού ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΡΤΗ, αρχιτέκτονα από την Εγκλουβή Λευκάδας, ο οποίος «έφυγε» τόσο νωρίς και άδικα πριν δύο χρόνια, στις 18/12/2021, ενός ανθρώπου προοδευτικού, με ευρύ πνεύμα και ανεπτυγμένο το αίσθημα της φιλίας, της δοτικότητας και της αλληλεγγύης, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω της ΚΟ Αχαρνών Α' Αθήνας στο ΚΚΕ για την ανάπτυξη των αγώνων του. Στάθη, είσαι και θα είσαι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας και δεν θα φύγεις από εκεί ποτέ!

Τα αδέλφια σου, Κώστας Κούρτης και Μυρτούλα Βερυκίου, και τα ανίψια σου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (Στέφου) (φωτ.), που συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε», πιστού διά βίου στο Κόμμα, που αγωνιστήκαμε μαζί και στην περίοδο της παρανομίας, και στη μνήμη του γιου μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, προσφέρω στο ένδοξο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Σταυρούλα Στεφανίδου

***

Συγγενείς και φίλοι του ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΟΥΣΑ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Μεσολογγίου, 450 ευρώ στη μνήμη του. Ο σύντροφός μας, από οικογένεια αγωνιστών του ΔΣΕ και εξόριστων, ήταν από τα νιάτα του κοντά στο Κόμμα, το οποίο στήριξε υλικά και πολιτικά μέχρι και τώρα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας κουμπάρου ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΛΤΖΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από πέντε χρόνια, προσφέρουμε 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια που η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Το γλυκό της χαμόγελο, η ατέλειωτη αισιοδοξία της και η συντροφικότητά της, όμως, θα βρίσκονται συνεχώς μέσα στο μυαλό και τη σκέψη μας. Στη μνήμη της προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ στην ΚΟ Πεύκων.

Ο σύζυγος Μάρκος, τα παιδιά Ακριβός και Ανθή και ο εγγονός Στέλιος

***

ΦΩΤΟ

Στις 6/11/2019 «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ, ακλόνητη οπαδός του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής της. Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών Καλλιθέας, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης.

Οικογένεια Μιχάλη Μιχαλάκου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗ, αθλητή και προπονητή ποδοσφαίρου στον νομό Σερρών, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 29/3/2018, προσφέρω 15 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Σερρών.

Η κόρη του, Καλλιόπη Τρούλιαλη

***

ΦΩΤΟ 2

Για τις αγαπημένες μας ΜΑΡΙΑ και ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας το ποσό των 300 ευρώ.

Σεφέρης Κώστας, Ευαγγελία, Ιφιγένεια

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που ο σύντροφος ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ «έφυγε» από κοντά μας, στις 23/10/2013. Γεννήθηκε στο χωριό Εξάνθεια Λευκάδας το 1926. Από μικρός εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ, βοηθώντας τις αντάρτικες ομάδες που δρούσαν στο νησί, πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής του από τους Ιταλούς και τους συνεργάτες τους. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία την περίοδο 1950 - 1953, αντιτάχθηκε σθεναρά στην αποστολή του στον πόλεμο της Κορέας και κατάφερε να μην πάρει μέρος. Στα χρόνια της παρανομίας συνέχισε τη δράση του μέσα από τη Νεολαία Λαμπράκη και την ΕΔΑ. Από το 1974 μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν μέλος του ΚΚΕ στις Κομματικές Οργανώσεις της Ηλιούπολης. Υπήρξε πολέμιος της δράσης της οπορτουνιστικής ομάδας που επιδίωκε τη σοσιαλδημοκρατικοποίηση και τη διάλυσή του καθ' όλη την περίοδο από το 13ο Συνέδριο του ΚΚΕ έως τη διάσπασή του τον Ιούλη του 1991, δρώντας ποικιλοτρόπως με τις δυνάμεις εκείνες που τάσσονταν υπέρ της διατήρησης του κομμουνιστικού χαρακτήρα του Κόμματος, αλλά και μετέπειτα, πάντα σταθερός και συνεπής στα κομματικά του καθήκοντα. Ηταν μέλος του Παραρτήματος Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΦΕΡΗ
Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των εκλεκτών συντρόφων ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 10 Οκτώβρη «έφυγε» από τη ζωή ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΑΜΠΕΚΙΔΗΣ, αντάρτης μαχητής του ΕΛΑΣ, πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στο ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου.

Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου, πατέρα και συντρόφου μας ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ, προσφέρουμε στο αγαπημένο του ΚΚΕ 100 ευρώ για τα 15 χρόνια που λείπει από κοντά μας.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια χωρίς τον σύντροφο ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗ, που ήταν υπόδειγμα προσφοράς και σταθερότητας στους λαϊκούς αγώνες, με ακλόνητη πίστη στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από τα Σεβαστιανά Πέλλας προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΕΩΝΙΔΑ ΞΙΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, που ήταν μπροστάρης σε όλους τους αγώνες για τα εργατικά δικαιώματα, στάση ζωής για την οποία εκδιώχθηκε, βασανίστηκε και φυλακίστηκε από τη χούντα, για την προσφορά του στους μαζικούς αγώνες του λαού από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε, η οικογένειά του, η σύζυγός του Ρίτα και οι κόρες του Παναγιώτα και Βαρβάρα, προσφέρουν στην Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.


ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ

ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΖΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΖΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΜΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΜΑΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΞΙΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΞΙΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΟΥΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΕΔΟΥΣΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΑΜΠΕΚΙΔΗΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΣΑΜΠΕΚΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ