Σάββατο 18 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 19 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΣΤΑ (φωτ.) και ΕΥΡΥΚΛΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.), των θείων μου ΗΛΙΑ (φωτ.), ΑΧΙΛΛΕΑ και ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.), του παππού ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΙΜΟΥ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.) και της γιαγιάς ΜΑΡΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.), προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λογιστών ΕΒΕ της Αττικής.

Από τη δεκαετία του 1920 ξεκίνησε ο παππούς την επαναστατική δράση από τις γραμμές του ΚΚΕ. Πέρασε από φυλακές, εξορίες και διώξεις τη δεκαετία του '30 για τις ιδέες και τους αγώνες του. Τη δεκαετία του 1940 μπήκαν στον αγώνα τα μικρότερα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ο Κώστας, στέλεχος της ΕΠΟΝ και της ΟΚΝΕ στην περιοχή του ν. Κοζάνης, αμέσως μετά τη Βάρκιζα διώχτηκε για την αντιστασιακή του δράση και πέρασε στις γραμμές του ΔΣΕ μαζί με 16 συγχωριανούς του, τραγουδώντας στην πορεία τους προς το Βέρμιο τα τραγούδια της απελευθέρωσης. Αργότερα εντάχθηκαν στον ΔΣΕ ο θείος του, Σπύρος, και ο μικρότερος αδερφός του, Ηλίας.

Ολοι τους, παρά τις διώξεις και τις κακουχίες, μέχρι την τελευταία τους πνοή στήριξαν την επαναστατική ιδεολογία και το Κόμμα τους. Πέρασαν στα παιδιά και στα εγγόνια τους το μεγαλείο του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση. Στον δρόμο τους θα βαδίσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι τη νίκη, κάτω από τη σημαία του τιμημένου ΚΚΕ.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μαρία Καρλατήρα, Κώστας Κωνσταντινίδης, Εύα Κωνσταντινίδου

***

ΦΩΤΟ

Στον γιατρό της καρδιάς μας και στον σύντροφο των αγώνων μας. Καλό σου ταξίδι, Βασίλη. Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 200 ευρώ.

Οι σύντροφοι Βίκυ, Βασίλης, Ελένη, Βαγγέλης

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα και πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας. Ακριβέ μας σύντροφε, θα σε θυμόμαστε πάντα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΙΜΟΣ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΙΜΟΣ)
Νίκος Καλούτσης, Ελένη Κονταράτου

  • Αγαπημένε σύντροφε ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΠΑΛΙΑΝΙΔΗ, για τη συνεισφορά σου στους λαϊκούς αγώνες, για την προσφορά σου στην τοπική αυτοδιοίκηση, για τους αγώνες που δώσαμε μαζί για βελτίωση της προσφοράς παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον ελληνικό λαό ως μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Προσωπικού ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΥ - ΕΣΥ, κι εσύ ως μέλος του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΥ - ΕΣΥ Αθήνας, για τη συμμετοχή σου, ακόμα και στις δύσκολες μέρες της ασθένειάς σου, στη μάχη των βουλευτικών και δημοτικών εκλογών ως υποψήφιος βουλευτής και δήμαρχος, προσφέρω 100 ευρώ στη μνήμη σου, στο Κόμμα που υπηρέτησες με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, το ΚΚΕ.

Βασίλη, θα είσαι πάντοτε μαζί μας.

Σπύρος Φίλιππας

***

ΦΩΤΟ

Για το φιλαράκι μου, τον σύντροφό μου στους αγώνες, τον ντράμερ της καρδιάς μου, ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που το πρόωρο «φευγιό» του με έχει συγκλονίσει και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, συνεχίζω να τον ψάχνω στις πορείες... Συμβάλλω στην οικονομική ενίσχυση του Κόμματος με το ποσό των 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.

Αλεξάνδρα Σαρόγλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΝΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΜΝΑ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
σ. Αλεξάνδρα

***

ΦΩΤΟ 3

Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ από την Αγία Παρασκευή Βόλου γεννήθηκε το 1921. Μέλος της ΟΚΝΕ από το 1939. Τον Σεπτέμβριο του 1942 εντάχθηκε στις ομάδες του 54ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ στο Πήλιο. Τον Αύγουστο του 1944 εκτελέστηκε ο πατέρας του από Γερμανούς. Το 1947 συλλαμβάνεται και εξορίζεται στο Μούδρο της Λήμνου. Τον Αύγουστο του 1949 μεταφέρεται στον Βόλο μαζί με άλλους 10 συντρόφους του και καταδικάζονται σε θάνατο. Εκτελούνται στις 17/9/1949 στη θέση Καζανάκι Βόλου. Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του αδερφού του, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, και της συζύγου του, ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, που απεβίωσαν το Δεκέμβριο του 2017, ο Γ. Δ. προσφέρει 100 ευρώ μέσω ΚΟ Μπραχαμίου για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου και συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που υπηρέτησε πιστά στη ζωή της, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Ο σύζυγός της, Βύρωνας Σερίφης, και οι σύντροφοί της, Γιώργος και Δέσποινα Λαμπράκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΡΑΝΗ, που συμπληρώθηκαν 9 μήνες από τον θάνατό του, και της λατρευτής ΑΥΡΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΚΟΥΤΗΡΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Βορειοδυτικής Αττικής του Κόμματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ
Α. - Τ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΕΛΑΣ και μαχητή του ΔΣΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑ από την Τσαριτσάνη, η σύζυγός του Φανή και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση το ποσό των 80 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τσαριτσάνης.

***

ΦΩΤΟ

Ο Φίλιππος Κολυβάς προσφέρει μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Λευκάδας του ΚΚΕ 100 ευρώ στη μνήμη του αδελφού του, ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΟΛΥΒΑ.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣ, λίγο πριν πεθάνει, άφησε μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Λευκάδας 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ από τον Παντελεήμονα Κιλκίς «έφυγε» από τη ζωή πριν 3 χρόνια. Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρω στη μνήμη του 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τριανδρίας.

Η αδερφή του, Αννα Θεοδωρίδου

***

ΦΩΤΟ

Πριν λίγες βδομάδες «έφυγε» από τη ζωή η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΓΕΡΟΖΗΣΗ, σκορπίζοντας θλίψη σε όλους τους δικούς της ανθρώπους, φίλους και συντρόφους. Γεννήθηκε στην Τσαριτσάνη της Λάρισας. Το 1946, τρεις μήνες πριν γεννηθεί, σκότωσαν τον πατέρα της, Κυριάκο, δάσκαλο από την Καρυά Ολύμπου και από τους πρώτους κομμουνιστές του χωριού. Μεγάλωσε στη Λάρισα με πολλές δυσκολίες, μαζί με την μητέρα της, Κούλα. Σπούδασε χημικός στην Αθήνα. Παντρεύτηκε τον γνωστό συγγραφέα και επιστήμονα, αξιαγάπητο στο Κόμμα μας, Τριαντάφυλλο Γεροζήση, με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον Θανάση.

Επί δικτατορίας θεωρήθηκε επικίνδυνη και της απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Μετά από 5 χρόνια, το 1973, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι με τον άντρα της, έχοντας στη συνέχεια μια μεγάλη επιστημονική καριέρα. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Ινστιτούτο Παστέρ, σε πανεπιστήμια του Παρισίου, έχοντας μόνιμη ερευνητική θέση στο Κρατικό Ινστιτούτο Υγείας και Ιατρικής Ερευνας της Γαλλίας. Με τη συνταξιοδότησή της και την επιστροφή της στην Ελλάδα, αφιερώθηκε στη συγγραφή βιβλίων με πολιτικό - κοινωνικό περιεχόμενο, τα περισσότερα με αστυνομική πλοκή. Επισκεπτόταν συχνά τη Λάρισα, όπου παρουσίαζε και τα βιβλία της, με πρωτοβουλία της Ενωσης Γυναικών Λάρισας (μέλους της ΟΓΕ).

ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
Η Κυριακούλα από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι τον θάνατό της ήταν πιστή στην ιδεολογία του Κόμματός μας. Εμείς οι τρεις φίλες της από τη Λάρισα, με ξεχωριστούς δεσμούς μαζί της η καθεμιά, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Αννα Κωσταρίγκα, Λίτσα Ούντρια, Δήμητρα Παπαστεργίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ, που πριν έναν χρόνο «έφυγε» από τη ζωή «πλήρης ημερών και αγώνων», σε ηλικία 99 ετών, αλλά και με υπερηφάνεια, καθώς ήταν άξιο μέλος του ΚΚΕ, ένας σπουδαίος σύντροφος με πολύχρονη προσφορά, συνέπεια και ήθος, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αν. Ολύμπου.

Ο σύντροφος Νίκος γεννήθηκε στον Παντελεήμονα το 1923. Από μικρός στη βιοπάλη αλλά και στον αγώνα για τα δίκια του λαού, την ειρήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη. Στα δύσκολα χρόνια της Κατοχής οργανώθηκε στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ. Το 1945, μετά την Απελευθέρωση, «τιμήθηκε δεόντως», όταν μαζί με άλλους συντρόφους του φυλακίστηκε και μετέπειτα εξορίστηκε στη Μακρόνησο για 8 χρόνια. Ποτέ του όμως δεν λύγισε. Οργανωμένος στο ΚΚΕ, βοήθησε το Κόμμα από όποια χρέωση κι αν είχε. Σεμνός αγωνιστής, μπροστάρης στους αγώνες, αταλάντευτος και πιστός κομμουνιστής μέχρι το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Τρεις μήνες πέρασαν από τότε που έκλεισε ο κύκλος της ζωής της αγαπημένης μας φίλης, συναγωνίστριας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ. «Εφυγε» από τη ζωή, αλλά είναι πάντα κοντά μας. «Ζει» μέσα από όλα αυτά στα οποία συμπορευτήκαμε χρόνια τώρα. Θα μείνει για πάντα κοντά μας, στον νου και στην καρδιά μας, θυμίζοντας τη σημασία των ανθρώπινων συντροφικών σχέσεων που οικοδομούνται στην πορεία του χρόνου. Ο ένας δίπλα στον άλλο, μέσα στη ζωή, μέσα στους αγώνες για το φωτεινό αύριο του λαού. Στη μνήμη της αγαπημένης μας Γεωργίας προσφέρουμε 350 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του Κόμματος που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 105 χρόνια ζωής και αγώνων για το καλό του λαού και του τόπου.

ΜΑΡΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΜΑΡΘΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
Γ. Μ. και Ι. Μ.

  • Πέρασαν τρεις μήνες χωρίς την αγωνίστρια, την συντρόφισσα, την εκπαιδευτικό ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ. Βαριά η απώλεια για τον σύντροφο Ανδριανό, συνοδοιπόρο της στη ζωή και στον αγώνα, που τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη της συνεχίζει αταλάντευτα την πάλη για μια δίκαιη κοινωνία με πανανθρώπινα ιδανικά. Η Γεωργία, ως καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, δεν περιορίστηκε στο εκπαιδευτικό της έργο. Είχε κοινωνικές ευαισθησίες και δεν μπορούσε να αποδεχτεί τις ανισότητες. Πάλεψε σε όλη της τη ζωή μέσα από το κίνημα, την ΕΕΔΥΕ, το ΚΚΕ για έναν κόσμο δίκαιο, χωρίς φτώχεια, πολέμους και εκμετάλλευση, γιατί όπως λέει και ο ποιητής, «δεν βολευότανε με λιγότερο ουρανό»... Στη μνήμη της, προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος «Σπίτι του Αγωνιστή».

Μπάμπης Καρκούλης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, σύντροφος ΗΛΙΑΣ ΜΠΛΕΤΑΣ. Αγαπητός σε όλο τον κόσμο, με κομμουνιστικό ήθος, ανιδιοτέλεια και ανθρωπιά. Πάντα πιστός στην υπόθεση της εργατικής τάξης, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στα δικά του βήματα συνεχίζουμε μαζί με τους συντρόφους μας, μέχρι να κοκκινίσει όλη η πλάση... Στη μνήμη του, η σύζυγός του Αφροδίτη και η κόρη του Ελένη, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, προσφέρουν 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάκασας.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 11/3/2014 θα κλείσουν 10 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα. Συνέδεσε όλη τη ζωή του με την υπόθεση της απελευθέρωσης της εργατικής τάξης και τα ιδανικά του Κόμματος. Η πορεία του αλύγιστη και αταλάντευτη σε όλες τις σύνθετες συνθήκες της ταξικής πάλης, του ένοπλου αγώνα, των φυλακίσεων, της παράνομης δουλειάς, της συγκρότησης των πρώτων νόμιμων Οργανώσεων, της υπεράσπισης των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματος. Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Αρετή Βακαλοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συζύγου και μητέρας ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ (ΠΟΠΗΣ) Χρ. ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ, δραστήριας οπαδού του ΚΚΕ στο Καρπενήσι, η οποία «έφυγε» από κοντά μας πριν από έναν χρόνο, πρόωρα και αναπάντεχα, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2023 του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ.

Ο σύζυγος Βασίλης Παπαροϊδάμης, ο γιος Κωνσταντίνος Παπαροϊδάμης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης του συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗ, ο Σταύρος Κουτράκης προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ ως πρώτη δόση.

***

Με αφορμή τα 105 χρόνια του ΚΚΕ και τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση, προσφέρω 350 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς, στη μνήμη των γονιών μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ, των συγγενών μου ΠΑΥΛΟΥ, ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΝΙΑ και ΠΑΡΕΣΣΑΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ και ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. Ολοι τους εναπόθεσαν τον λίθο τους (μεγαλύτερο ή μικρότερο) για να χτιστεί η λεωφόρος της απελευθέρωσης του λαού από κάθε είδους τυραννία.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ελένη Κοτσαλίδου

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΤΣΟΥΡΟΥΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ από τη Θεισόα (Λάβδα) Ηλείας.

Αλέξανδρος Πάπαρης του Ιωάννη, Φανάρι Ηλείας


ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ

ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΜΠΛΕΤΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΛΕΤΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ
ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ

ΠΟΠΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ
ΠΟΠΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΝΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΜΠΙΝΑΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΚΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ