Σάββατο 25 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 26 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Η Βασιλική Μερτζανίδου - Χατζηπαπά και ο Μηνάς Μερτζανίδης προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Β' - Γ' Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης, στη μνήμη των αγαπημένων μας προσώπων, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ: ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ, αξιωματικού στον ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ. Σκοτώθηκε το 1947 στη μάχη των Μεταξάδων Εβρου. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ ΜΟΡΦΩΣ, με παράσημο «ΗΛΕΚΤΡΑ», βαριά τραυματισμένης, που αιχμαλωτίζεται, βασανίζεται και δολοφονείται. ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, που σκοτώθηκε σε ανταρτοομάδα το 1949, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ ΑΝΕΣΤΗ, που σκοτώθηκε στο Μπέλες στις 26/08/1949. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΟΣΜΑ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Πλούσια η δράση του στην πολύχρονη συμμετοχή του, πέθανε στη Θεσσαλονίκη. ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ (ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ) ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ, η οποία πέθανε στη Θεσσαλονίκη. ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, μαχητή στον λόχο του Λυκούργου, που «έφυγε» από τη ζωή στις 13/12/2017.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/11/2023 συμπληρώνονται 9 χρόνια από τον θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (Πετρογιάννη), που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση του ταξικού εργατικού κινήματος.

Γεννήθηκε το 1938 στο χωριό Μάραθος Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης. Το 1944 ο πατέρας του εκτελέστηκε από τους ναζί μαζί με άλλους 16 Μαραθιανούς. Δούλεψε ως εργάτης γης, σε δημόσια έργα, νταμάρια και ως οικοδόμος στην Αθήνα, όπου ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Συνελήφθη από τη δικτατορία των συνταγματαρχών και φυλακίστηκε δυόμισι χρόνια στις φυλακές Αίγινας. Από το 1979 ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη γλυπτική, επηρεαζόμενος αρχικά από τον γλύπτη Μεμά Καλογεράτο και κυρίως από τον γνωστό γλύπτη και ζωγράφο Χρήστο Καπράλο, με τον οποίο συνδέθηκε στενά. Το 1985 έστησε στο χωριό του μνημείο με δικά του έργα από χαλκό και ένα σύνολο μνήμης για τους πεσόντες και την Εθνική Αντίσταση. Αργότερα έγινε μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Παρουσίασε το έργο του σε πολλές εκθέσεις ανά την Ελλάδα. Τα έργα του εκτίθενται σήμερα σε μόνιμη έκθεση στο χωριό του. Πάντα πιστό και αταλάντευτο μέλος του ΚΚΕ μέχρι τον θάνατό του.

ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Στη μνήμη του ο συναγωνιστής Δημήτρης Περυσινάκης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μαλεβιζίου.

***

Στη μνήμη της συναγωνίστριας ΝΤΕΜΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ, από το Χελιδόνι Ηλείας, προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέας Κυψέλης.

Ο μπατζανάκης της Βαλτσιάνης Χρήστος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μας ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ, από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, που στις 28/11 συμπληρώνονται 3 χρόνια από τον θάνατό της, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού και μέλους του Κόμματος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στην ΚΟ Τρικάλων.

Τα παιδιά της, τα εγγόνια της

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 5 χρόνια από τις 26/11/2018 που πέθανε ο ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ. Γεννήθηκε το 1946 στην Κοζάνη σε μια εργατική, κομμουνιστική οικογένεια. Οργανώθηκε το 1964 στη Νεολαία Λαμπράκη. Πρώτη φορά γνώρισε την «περιποίηση» στην Ασφάλεια της Κοζάνης, στις 26 Οκτώβρη του 1961, παραμονές εκλογών της βίας και νοθείας, γιατί πετούσε τρικάκια της ΕΔΑ για τις εκλογές, την ώρα που γύριζε από το Νυχτερινό Γυμνάσιο όπου φοιτούσε. Στην Καστοριά που ζούσε το 1965, κυνηγήθηκε από την Ασφάλεια. Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής». Στη διάρκεια της θητείας του στον στρατό στη δικτατορία πέρασε από στρατοδικείο, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και έμεινε αλύγιστος. Μετά την απόλυση το 1969, οργανώθηκε στην ΚΝΕ, από τις γραμμές της οποίας αγωνίστηκε ενάντια στη δικτατορία. Στην κατάληψη της Νομικής, συνελήφθη, βασανίστηκε στην Ασφάλεια από τον Μπάμπαλη, καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή. Στο Πολυτεχνείο, έμεινε μέχρι την ώρα που μπήκε το τανκ. Στην κλασική φωτογραφία της πύλης του Πολυτεχνείου αποτυπώθηκε η μορφή του, πάνω στην κολόνα. Ασχολήθηκε με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη γλυπτική, τον Καραγκιόζη και με έργα από φυσητό γυαλί. Μαχητής στη ζωή, μαχητής για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ενας αλύγιστος αγωνιστής, κομμουνιστής, καλλιτέχνης, Ανθρωπος. Ηταν μέλος του ΣΦΕΑ και του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Σπύρος και Μαριάνθη Χαλβατζή

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που φέτος στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνονται 17 χρόνια από τον θάνατό του, καθώς και των θείων μας ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΣΑΡΡΑΣ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Δ' Διαμερίσματος Πειραιά 200 ευρώ για ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, συζύγου, πατέρα και παππού, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Λιβαδειάς 300 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης. Ας έχουν περάσει τόσα χρόνια που έχεις «φύγει», είσαι πάντα παρών και μας συντροφεύεις σε κάθε χαρά και στεναχώρια, σε κάθε μας αγώνα κόντρα στ' άδικο, παίρνουμε δύναμη απ' την αστείρευτη αισιοδοξία και το μεγάλο σου χαμόγελο!

Η αγαπημένη σου σύντροφος Παναγιώτα, τα παιδιά σου Λιάνα - Αλέκος, Δημήτρης - Δήμητρα και τα εγγόνια σου Πένυ - Δημήτρης, Στέλιος, Γιώργος, Στέλλα, Γιωργάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάρτη θα συμπληρωθούν 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στη Λιθαριά νομού Πέλλας. Από την εφηβική του ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Μετά τη δικτατορία επανεντάχτηκε στις γραμμές του Κόμματος, στα ιδανικά και τις αξίες του οποίου έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του ο γιος του Δημήτρης και τα εγγόνια του Βάνα και Μιχάλης προσφέρουν 40 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΚΩΣΤΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και του Παραρτήματος Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, που στη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής του συμμετείχε ενεργά στη μάχη της Ηλεκτρικής καθώς και στο Μπλόκο της Κοκκινιάς (17/8/1944) μαζί με τον πατέρα του, Βαγγέλη, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο γιος του Βαγγέλης Αθηναίος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από έναν χρόνο, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Η σύντροφός του Λίτσα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΡΓΥΡΗ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΥ - Παρνασσάκου, μαχητή του ΕΛΑΣ, και του αδελφού του ΓΙΩΡΓΗ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΥ - Ευβοιώτη, καπετάνιου του Ανεξάρτητου Τάγματος Εύβοιας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρω στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ιωάννα Βλαχούτσικου του Αργυρίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ, που στις 28 Νοέμβρη κλείνουν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καματερού.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, που έγινε η πρώτη Ελληνίδα ορειβάτισσα που σπάει το φράγμα των 8 χιλιάδων μέτρων υψόμετρο, φίλης του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος. Οσοι την γνωρίσαμε θα θυμόμαστε πάντα τη λεβεντιά της.

Α. Τ.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 23 χρόνων από τον θάνατο του συντρόφου μας ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, τα εγγόνια του Τηλέμαχος και Λυδία, η κόρη του Γίτσα και ο γαμπρός του Μανώλης, προσφέρουμε στη μνήμη του, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, το ποσό των 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του κόμματός μας, του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γιαγιάδων και παππούδων, ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΠΕΡΡΑΚΗ, ΜΑΡΙΚΑΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΠΛΙΩΤΑ, τα εγγόνια Ιωάννης και Παναγιώτης Περράκης προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή - αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. Σταθερός στις αρχές του, συνεπής, υπερασπίστηκε τις κομμουνιστικές ιδέες, τις θέσεις, την πολιτική του ΚΚΕ, με φυλακές και εξορίες. Αλύγιστος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και περηφάνια, για την προσφορά του στον αγώνα, για το δίκιο του λαού, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Οι ανιψιοί του Σταμάτης και Χρήστος προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Αννας - Κόκκινου Μύλου, το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τον πρόωρο χαμό της συντρόφισσας ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της τα κουνιάδια της οικογένειας Γόντικα προσφέρουν στο ΚΚΕ, το κόμμα που υπηρέτησε όλη της τη ζωή, 510 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Τρίπολης.

***

Η Αλίκη Μανωλίτση, χήρα Κ. Δαμιανή, στη μνήμη των αδελφών της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, μαχητών του ΔΣΕ, των γονιών της ΣΠΥΡΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, του θείου της ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, του συζύγου της ΚΩΣΤΑ ΔΑΜΙΑΝΗ, του γιου της ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΔΑΜΙΑΝΗ, του ανιψιού της ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ και των αγωνιστών συγχωριανών της ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ και ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΥΒΑ (Μπερδεμπέ) δώρισε στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Ανδρέας Λυκουρίνος» (Καισαριανή), ένα μουσικό όργανο (πιάνο) για τις ανάγκες λειτουργίας του.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΑΡΝΑΖΙΔΗ ΦΩΤΗ και ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΛΗΣ προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Δημόσιας Διοίκησης του ΚΚΕ, του κόμματος με το οποίο συμπορεύτηκαν ως το τέλος της ζωής τους.

Κική, Πέτρος, Στεφανία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΥ, η γυναίκα του Ντίνα και οι κόρες του Σοφία και Ειρήνη προσφέρουν 850 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Πειραιά. Ο Γιάννης Σαργολόγος γεννήθηκε το 1934 στην Κωνσταντινούπολη από εργατική οικογένεια. Ως ναυτικός γρήγορα συνδικαλίστηκε και έγινε μέλος της θρυλικής Ομοσπονδίας Ελληνικών Ναυτεργατικών Οργανώσεων (ΟΕΝΟ) και του ΚΚΕ. Με απόφαση της Κομματικής Οργάνωσης Ναυτεργατών (ΚΟΝ) εγκαθίσταται στην αρχή στο Ρότερνταμ και μετά μόνιμα στο Αμβούργο της Γερμανίας ως εκπρόσωπος της Οργάνωσης για τη στήριξη των ναυτεργατών και των αγώνων τους. Για τη δράση του αυτή το ελληνικό αστικό κράτος τον κυνηγά, τον επικηρύσσει, του στερεί το διαβατήριο. Με την επιβολή της δικτατορίας στην Ελλάδα δραστηριοποιήθηκε ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Αντιδικτατορικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Ελλήνων Ναυτικών (ΕΑΣΚΕΝ) τον Σεπτέμβρη του 1967 στη Δανία. Επίσης, δραστηριοποιήθηκε στα γερμανικά συνδικάτα.

Σε όλη του τη ζωή υπήρξε αφοσιωμένος στο ΚΚΕ, μέλος του οποίου υπήρξε για πάνω από 70 χρόνια. Εναντιώθηκε στη διάλυση των Κομματικών Οργανώσεων μετά την 6η Ολομέλεια, πάλεψε για τη διατήρηση των μαρξιστικών - λενινιστικών χαρακτηριστικών του Κόμματος μετά τη 12η Ολομέλεια το 1968, όπως και στη σύγκρουση με τον οπορτουνισμό το 1991 στο 13ο Συνέδριο.

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΘΩΜΑ ΦΡΑΓΚΟΥ, για τη συμπλήρωση των 40 ημερών από τον θάνατό του, οι σύντροφοι και οι συναγωνιστές του προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μας μέσω της ΤΕ Μεσσηνίας.

Η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα, μέσα από τις γραμμές του οποίου ο αδερφός τους πάλεψε όλη του τη ζωή, το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΤΕ Μεσσηνίας.


ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ

ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΜΟΡΦΩ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ
ΜΟΡΦΩ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ

ΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΣΑΡΝΑΖΙΔΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΣΑΡΝΑΖΙΔΗΣ

ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ ΣΑΡΝΑΖΙΔΗ
ΕΥΜΟΡΦΙΛΗ ΣΑΡΝΑΖΙΔΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ