Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων, του αδελφού μας ΑΝΔΡΕΑ Νικ. ΓΩΓΟΥ, πυροσβέστη, σταθερού οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας το 2013, σε ηλικία 53 ετών, του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ Αλεξ. ΓΩΓΟΥ, που γεννήθηκε το 1905 στην Πηγή Ευπαλίου Φωκίδας και τελείωσε το Σχολαρχείο στην Πάτρα. Το '42 οργανώθηκε στο ΕΑΜ του χωριού του και το '43 κατατάσσεται στον μόνιμο ΕΛΑΣ στο 36ο Σύνταγμα με έδρα το Λευκαδίτι και διοικητή τον Θ. Ζούλα. Συμμετείχε σε μάχες και σαμποτάζ, παίρνοντας τον βαθμό του ανθυπολοχαγού από τον ίδιο τον Αρη. Αργότερα τοποθετήθηκε στον λόχο διοίκησης του συντάγματος με τον βαθμό του στρατιωτικού διοικητή διμοιρίας. Στη μάχη στις Καρούτες (5/8/44), στην οποία πήρε μέρος, με τον τραυματισμό του λοχαγού Πριόβολου, του ανατέθηκε η διοίκηση του λόχου, ως τον ερχομό νέου λοχαγού. Το 6μηνο πριν από τη Συμφωνία της Βάρκιζας έκανε χρέη υποφρούραρχου στο ίδιο σύνταγμα. Τον Αύγουστο του '46 πιάνεται με ένταλμα σύλληψης ότι κατά τη διάλυση του 5/42 Συντάγματος Ψαρρού (Απρίλης '44), από τον ΕΛΑΣ, σκότωσε τον Κ. Ευαγγελόπουλο, αλλά αθωώνεται από τον ανακριτή Αμφισσας. Τον Ιούλη του '47 συλλαμβάνεται και στέλνεται στην Ικαρία. Το '48 τον πηγαίνουν στη Μακρόνησο, απ' όπου φεύγει τέλος του '51. Ομως συλλαμβάνεται ξανά με νέο ένταλμα ότι μαζί με τον αδελφό του Γιάννη και άλλους 8, τους Ζούλα, Μαδαρό, Κατσιγιάννη, Δημητρίου (Νικηφόρος) κ.λπ. σκότωσαν τον συνταγματάρχη Δημ. Ψαρρό, 17 αξιωματικούς και 160 ακόμα άτομα. Μένει προφυλακισμένος σχεδόν 2 χρόνια στις φυλακές Αμφισσας και Αβέρωφ, αφού η δίκη αναβλήθηκε 4 φορές. Τελικά αθωώθηκε από το κακουργιοδικείο. Στο μεταξύ, ο Δημητρίου (Νικηφόρος) απαλλάχθηκε με βούλευμα και απελευθερώθηκε. Ανάλογης «περιποίησης» έτυχε και στη διάρκεια της δικτατορίας. Μέλος του ΚΚΕ από το 1937 ως το τέλος της ζωής του. «Εφυγε» το 1992, σε ηλικία 87 ετών. Της μητέρας μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συζ, Νικ. ΓΩΓΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από κοντά μας το 2017, σε ηλικία 94 ετών. Προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Αλ. Γώγος - Γιούλα Γώγου-Αθανασοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αλησμόνητων συντρόφων από τη Φωκίδα, ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ (από το 15ο έως και το 17ο Συνέδριο), ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, Γραμματέα της ΝΕ Φωκίδας, μελών της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, που «έφυγαν» πρόωρα από κοντά μας, το 2009, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας.

Αλ. Γώγος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων και αλησμόνητων, του πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ από την Ξηρονομή Βοιωτίας, που «έφυγε» απρόσμενα από κοντά μας το 1999, σε ηλικία 74 ετών, έχοντας περάσει στη διάρκεια της Κατοχής και από το κολαστήριο της Μακρονήσου. Της μητέρας, γιαγιάς και αδελφής ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ειδομένη Κιλκίς, που «έφυγε» από κοντά μας το 2019, σε ηλικία 89 ετών. Συμμετείχαν στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες σταθερά και αταλάντευτα με το ΚΚΕ, έως το τέλος της ζωής τους. Εζησαν και «έφυγαν» στο Χαϊδάρι Αττικής. Για την ενίσχυση του Κόμματός μας προσφέρουμε 150 ευρώ, στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας του ΚΚΕ.

Οι κόρες τους Αναστασία και Αλεξάνδρα, οι εγγονές τους Γρηγορία και Σοφία, η αδελφή της Φρειδερίκη Μπαλτσαβιά (Κύρου)

  • Επίσης, στη μνήμη των θείων μου ΓΙΩΡΓΟΥ και ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, πιστών αγωνιστών στις αρχές και τις αξίες του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας του ΚΚΕ.

Αναστασία Γιάννη Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των συντρόφων:

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, από το Μοναστηράκι Φωκίδας, που «έφυγε» τον Δεκέμβρη του 2021 σε ηλικία 62 ετών, οικοδόμου, μέλους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε υπηρετώντας την εργατική τάξη ως πρωτοπόρος συνδικαλιστής. Υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοτάξιο της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου την περίοδο της κατασκευής, υποψήφιος επί σειρά ετών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Δωρίδας και Ευπαλίου παλαιότερα, δραστήριο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του και μέλος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του δήμου Πάτρας τη δεκαετία του 1980.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΚΩΣΤΑ ΑΣΙΚΗ από το Κροκύλειο Φωκίδας, που «έφυγε» τον Γενάρη του 2021, 75 ετών. Εγινε μέλος του ΚΚΕ στη μεταπολίτευση, συμμετέχοντας στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες στην Αθήνα. Αργότερα μετακόμισε στην Πάτρα για επαγγελματικούς λόγους και με τη συνταξιοδότησή του εγκαταστάθηκε στη Ναύπακτο. Ηταν μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ναυπακτίας - Δωρίδας. Στάθηκε με συνέπεια δίπλα στο ΚΚΕ, υπερασπίζοντας τις αξίες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού, ως το τέλος της ζωής του.

ΝΙΚΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ, από τον Μαραθιά Φωκίδας, που «έφυγε» τον Φλεβάρη του 2021, σε ηλικία 86 ετών. Ηταν ένα από τα 7 παιδιά αγροτικής οικογένειας που έμειναν ορφανά από πατέρα σε μικρή ηλικία. Ετσι ο Νίκος έφυγε για την Αθήνα, όπου εργάστηκε στην οικοδομή ως ελαιοχρωματιστής. Εκεί έγινε και μέλος του ΚΚΕ, τίτλο τον οποίο τίμησε και κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, συμμετέχοντας στους καθημερινούς λαϊκούς αγώνες, στις εκλογικές μάχες και ως υποψήφιος στο χωριό του και στον δήμο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΡΑΜΜΟΥ - ΚΑΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ, από τον Κάμπο Φωκίδας, που «έφυγε» τον Απρίλη του 2019, 96 ετών. Την περίοδο '41 - '44 πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Με το ξεκίνημα του εμφυλίου πολέμου, αντάρτισσα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, συνέχισε να αγωνίζεται για τα ιδανικά της ελευθερίας και του σοσιαλισμού. Τραυματισμένη στο πόδι, συλλαμβάνεται στην περιοχή της Γκιώνας και αιχμάλωτη οδηγείται σε στρατόπεδο στη Λαμία, τον Μάη του '48. Στη συνέχεια εξορίστηκε στο Τρίκερι μέχρι το 1950. Την περίοδο της χούντας εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πηγή Φωκίδας, μόνη της πλέον, αφού είχε χάσει τον σύζυγό της. Μέχρι το τέλος της ζωής της, παρά τις δυσκολίες, στάθηκε πιστή στο κόμμα που αγωνίστηκε και αγάπησε, το ΚΚΕ.

ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ
ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, από το Πολύδροσο Αρτας, που «έφυγε» από κοντά μας ξαφνικά και απρόσμενα, τον Μάη του 2020. Σύντροφος με πρωτοπόρα δράση στα κινήματα ειρήνης, στα προβλήματα και τους αγώνες της αγροτιάς, αγαπητός, με ήθος και γεμάτος καλοσύνη, πορεύτηκε στη ζωή του με αξίες και ιδανικά, μέσα από το κόμμα μας, το ΚΚΕ.

ΣΟΦΙΑΣ ΦΑΚΟΥ - ΤΡΙΨΑ, γεννημένης το 1925 στη Σώταινα Φωκίδας. «Εφυγε» στις 31/12/2022 στα 98 της χρόνια. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και πήρε μέρος στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση και τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας αρχικά μέσα από τη 2η Μεραρχία της Ρούμελης, με διοικητή τον καπετάν Διαμαντή (1914 - 1949) και στη συνέχεια στην περιοχή της Γκιώνας στο τάγμα του καπετάνιου του ΕΛΑΣ και επιτελάρχη Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, Τάκη Παπαϊωάννου (1917 - 1949) από την Αμυγδαλιά (Πλέσσα) Φωκίδας. Ακολούθησαν κυνηγητά, στρατοδικεία και φυλακίσεις. Εμεινε για 4 χρόνια στις φυλακές Αβέρωφ, Πάτρας και Λαμίας, χωρίς να λυγίσει ούτε στιγμή. Γνωρίστηκε και παντρεύτηκε αργότερα με τον επίσης αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γιώργο Τρίψα από την Καλλιθέα Φωκίδας. Ηταν μέλος της «Ενωσης Φίλων Μνήμης ΔΙΑΜΑΝΤΗ», παραμένοντας πιστή στις αρχές και τα ιδανικά του σοσιαλισμού και του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής της.

Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας.

Αλ. Γώγος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων: ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΥ (φωτ.), ΛΟΥΚΑ ΚΩΤΣΑΔΑΜ (φωτ.), που γεννήθηκε το 1954 στη Θίσβη Βοιωτίας. Μέλος του ΚΚΕ από το 1975, αφοσιωμένος στην υπόθεση της εργατικής τάξης. Υπερασπίστηκε τις αρχές λειτουργίας και τους επαναστατικούς σκοπούς του Κόμματος από διάφορες στελεχικές θέσεις. «Εφυγε» το 2015 σε ηλικία 61 ετών. ΕΛΕΝΗΣ (Λελέκας) ΚΑΛΛΙΓΑ (φωτ.), (1921 - 2017). Μέλος του ΚΚΕ, πήρε μέρος στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, εκτοπίστηκε στη Χίο, στο Τρίκερι (δύο φορές), στη Μακρόνησο, με ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια, χωρίς να λυγίσει. Ολόκληρη η ζωή της ήταν συνυφασμένη με τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, με το ΚΚΕ. ΚΩΣΤΑ ΜΠΕΛΕΓΡΑΤΗ, που γεννήθηκε το 1914 στην Τανάγρα Βοιωτίας. Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1937. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση μέσα από το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, κυνηγήθηκε από το μετεμφυλιακό κράτος και την περίοδο της δικτατορίας συνελήφθη στη Θήβα και εξορίστηκε στη Γυάρο και τη Λέρο. Εμεινε πιστός στο ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του (2004).

ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΩΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας.

Αναστασία Γιάννη Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Το 2007 «έφυγε» από κοντά μας ο ΦΩΤΗΣ ΜΗΤΣΑΚΟΣ (φωτ.) από το Χαϊδάρι Αττικής. Μέλος του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του, αγωνίστηκε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, χωρίς να λυγίσει ούτε στιγμή από τις διώξεις, τις φυλακίσεις και τις εξορίες. Καθηγητής Μαθηματικών, με ήθος και ευγένεια, είχε στήριγμα στο πλευρό του την αγαπημένη του συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα, την ΜΑΡΙΑ, που «έφυγε» πριν από λίγα χρόνια.

Με σεβασμό στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ κέντρου Χαϊδαρίου Αττικής.

Αναστασία Γιάννη Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΝΑΝΤΙΑΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης, 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας.

Η οικογένειά της

***

Η Αγάπη Τσακλίδου στη μνήμη της εγγονής της ΑΓΑΠΗΣ, που «έφυγε» τόσο άδικα στο έγκλημα των Τεμπών, προσφέρει 400 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ. Εναν χρόνο μας λείπει η φυσική σου παρουσία, όμως θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Η μεγάλη καλοσύνη σου θα μας συντροφεύει, το ίδιο και οι όμορφες στιγμές που περάσαμε όλοι μας μαζί σου.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
Στην αιώνια και άσβεστη μνήμη σου καταθέτουμε μέσω ΚΟΒ Τριανδρίας Θεσσαλονίκης 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο σύζυγος Νίκος, οι κόρες Αμαλία - Κυριακή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, με τη συμπλήρωση 12 ετών από τον θάνατό του, προσφέρουμε 150 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΟΥΜΑΣΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 17 Νοέμβρη του 2015, προσφέρω 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

Γεράσιμος Τουμάσης

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή στα 79 του χρόνια ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΟΣ, από το Γραμματικό Καρδίτσας. Τεσσεράμισι χρόνων ήταν όταν ο πατέρας του, Δημήτρης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού, εκτελέστηκε στο Μεζούρλο. Κυνηγημένη η οικογένειά του κατέβηκε στην Αθήνα και αγωνίστηκε σκληρά για να επιβιώσει, χωρίς να παρεκκλίνει από τον δρόμο του αγώνα. Στη μνήμη του οι Σ. Ι., Κ. Σ., Γ. Σ., Γ. Γ. προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την αποπεράτωση του μνημείου εκτελεσμένων στο Μεζούρλο.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ και για τη μεγάλη επιτυχία στους έξι δήμους της χώρας, Ικαρία - Πάτρα - Καισαριανή - Πετρούπολη - Χαϊδάρι - Τύρναβο, προσφέρω 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, που είναι φάρος στον κόσμο. Hasta la victoria siempre.

Αϊβατζίδης Ηρακλής

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Ι. και Ρ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΗΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ μέλη και φίλοι του Κόμματος προσφέρουμε το ποσό των 320 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Τανάγρας του ΚΚΕ.


ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΩΓΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΩΓΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ

ΕΛΕΝΗ(ΛΕΛΕΚΑ) ΚΑΛΛΙΓΑ
ΕΛΕΝΗ(ΛΕΛΕΚΑ) ΚΑΛΛΙΓΑ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ
ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΙΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΙΚΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΜΜΟΥ ΚΑΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΜΜΟΥ ΚΑΛΙΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΣΟΦΙΑ ΦΑΚΟΥ ΤΡΙΨΑ
ΣΟΦΙΑ ΦΑΚΟΥ ΤΡΙΨΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ

ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ
ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΘΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ