Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΑΤΙΝΑ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΑΤΙΝΑ
ΦΩΤΟ 20

Σε αυτούς τους ανταριασμένους καιρούς με τους ιμπεριαλιστές να ξεχύνονται ενάντια στους εργάτες σε όλο τον κόσμο, ελπίδα και απαντοχή η πάλη των λαών σε όλο τον κόσμο. Αχτίνες φωτός που σκίζουν τα σκοτάδια τους, οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις σε πολλές χώρους, με το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» να ρίχνει τα τείχη της σιωπής και της συμπόρευσης των κυβερνήσεων με τη θηριωδία του Ισραήλ ενάντια στον μαρτυρικό λαό της Παλαιστίνης. Σε αυτές τις συνθήκες, με πιο δυνατό το ΚΚΕ στις εκλογές Μάη - Ιούνη και του Οκτώβρη, τιμάμε και φέτος τους συντρόφους και συναγωνιστές μας εργαζόμενους - συνταξιούχους ΟΤΕ, που συμπορευτήκαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια στους δρόμους του αγώνα. Μας λείπει η φυσική τους παρουσία, όμως είναι πάντα κοντά μας, στο νου και στην καρδιά μας, σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του ΚΚΕ, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Τιμάμε πάντα τη μνήμη τους, στους δρόμους της ταξικής πάλης - όπως και οι ίδιοι θα ήθελαν - με ψηλά το κεφάλι, με ακλόνητη την πίστη στην ελπιδοφόρα προοπτική ενός κόσμου φωτεινού, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη των αγαπημένων συντρόφων και συναγωνιστών μας ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (φωτ.), ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (Λίτσας) (φωτ.), ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΙΛΙΝΙΤΣΚΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (φωτ.), ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΗ (φωτ.), ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑ (φωτ.), ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΜΙΣΟΥΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ (φωτ.), ΜΟΥΡΣΕΛΑ ΝΙΚΟΥ (φωτ.), ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ (φωτ.), ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΠΛΑΪΤΗ ΜΑΝΩΛΗ (φωτ.), ΠΟΥΛΗ ΚΩΣΤΑ (φωτ.), ΡΗΓΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (φωτ.), ΣΑΡΡΗ ΜΠΑΜΠΗ (φωτ.), ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ (φωτ.), ΤΣΩΜΠΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε μέσω των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων το ποσό των 1.605 ευρώ στο ΚΚΕ, ως συμβολή στην επιτυχία των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης για δυνατό ΚΚΕ σε όλα τα μέτωπα πάλης.

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αβραμόπουλος Θανάσης, Αλεξανδρόπουλος Αντώνης, Αμπλάς Θύμιος, Αντωνίου Γιάννης, Αυλωνίτης Γιάννης, Βασιλειάδης Κυριάκος, Βασιλόπουλος Δημήτρης, Βλάχος Κώστας, Βογιατζής Φώτης, Γεωργαρίου Γιώργος, Γραμματικάκης Θανάσης, Δαλέζιος Παναγιώτης, Δάρρας Γιώργος, Δέτσης Μιχάλης, Δημάρατος Ηλίας, Δημητρίου Λεωνίδας, Ζιώτης Κώστας, Καβαλέρος Παντελής, Καζάκος Μιχάλης, Καλλιανός Παναγιώτης, Καλμαντής Γιώργος, Κλάδης Τάσος, Κοκορδέλης Βασίλης, Κούρτη Ρούλα, Λαζόγλου Δημήτρης, Μένταυλος Μπάμπης, Μούργου Μαρία, Μπούκουρης Ανδριανός, Οικονόμου Γιώργος, Παΐσιος Γιάννης, Παναγοπούλου Αθανασία, Παπαδόπουλος Ηλίας, Περράκης Αλέκος, Πλαΐτη Δέσποινα, Πλατανιάς Δημήτρης, Πρίγγουρης Βασίλης, Ρήγα Αναστασία, Ρόρρης Γιώργος, Ρουτζούνη Ευανθία, Σαββόπουλος Κώστας, Σακκά Ρούλα, Σαλπέας Πέτρος, Σιτζάνης Νίκος, Σιώκος Κώστας, Σταθελάκης Γιάννης, Τζίμας Μπάμπης, Τσέλιος Δημήτρης, Τσουκαλάς Παναγιώτης, Τσούνας Γιώργος, Φούφα Ρεγγίνα, Χρόνης Φώτης

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Οκτώβρη 2023 συμπληρώθηκαν κιόλας τρία χρόνια από τη μέρα που αποχαιρετήσαμε τον σύντροφο ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, που «έφυγε» ύστερα από μακρόχρονες επιπλοκές στην υγεία του. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές στο Βαρβάκειο, φοίτησε στη Φυσικομαθηματική Σχολή του ΑΠΘ. Στη διάρκεια της δικτατορίας συνδέθηκε με την Αντι-ΕΦΕΕ στους τοπικούς σπουδαστικούς συλλόγους, στον σύλλογο των από τη Στερεά Ελλάδα καταγόμενων φοιτητών. Συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του Συλλόγου και ταυτόχρονα ενστερνίστηκε την κομμουνιστική ιδεολογία και μελέτησε τον μαρξισμό - λενινισμό. Υποστήριξε δυναμικά τις θέσεις του ΚΚΕ, τόσο κατά των αριστεριστών όσο και κατά των ρεφορμιστών. Το 1974 οργανώθηκε στο ΚΚΕ.

Εργάστηκε στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» ως διοικητικός υπάλληλος, ενώ ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος των εργαζομένων διακρίθηκε για το υψηλό ήθος και τη σεμνότητά του. Χαρακτήρας μαζικός και πάντα ήρεμος, ήταν εξαιρετικά αγαπητός σε συντρόφους, φίλους και συναδέλφους και είχε μεγάλη εκτίμηση ακόμα και από τους πολιτικούς του αντιπάλους, με τους οποίους είχε έρθει σε αντιπαράθεση. Για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Γραφείου της Αχτίδας ΔΕΚΟ - Τραπεζών με χρέωση στην ιδεολογική δουλειά. Συνεπής και ασυμβίβαστος, υπερασπίστηκε σθεναρά και αταλάντευτα τον επαναστατικό χαρακτήρα του ΚΚΕ την περίοδο '89 - '91.

ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Αρθρογραφούσε για θέματα Τέχνης στον «Ριζοσπάστη», του οποίου ήταν καθημερινός αναγνώστης και τον είχε πάντα στην τσέπη του, όπου και να βρισκόταν, ακόμα και στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. Καλλιτέχνης από φύση, αγαπούσε όλες τις μορφές Τέχνης και ήταν ερασιτέχνης κιθαρίστας. Με τη συμμετοχή του στο μουσικό σχήμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ - Τραπεζών, συντρόφεψε με την κιθάρα του αλλά και τη μουσική του επιμέλεια πολλές εργατικές αλλά και κομματικές εκδηλώσεις. Μεγάλος βιβλιοφάγος και λάτρης του κινηματογράφου, είχε πάντα μια καινούργια πρόταση για βιβλία ή φιλμ που ανέβαζαν το αισθητικό επίπεδο και θωράκιζαν ιδεολογικά τους συντρόφους και φίλους. Ακούραστος αγωνιστής της ταξικής πάλης, ήταν πάντα παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις και τις εκδηλώσεις του ΚΚΕ, του λαϊκού και του φιλειρηνικού κινήματος, ακόμα και όταν αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Αυτά μας αφήνεις παρακαταθήκη, σύντροφε, και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα ζεις μέσα στους αγώνες!

Σύντροφοι από τον Τομέα Μεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, συναγωνιστές συνάδελφοι και συνταξιούχοι από τον χώρο της «Ολυμπιακής», ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αξέχαστου και αξιαγάπητου συντρόφου, συμβάλλουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ με το ποσό των 300 ευρώ.

ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 5/12/2023 συμπληρώθηκαν 7 χρόνια που λείπει από κοντά μας ο αγαπημένος συναγωνιστής ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ του Ανδρέα, γεννημένος το 1929 στην Κάτω Αγόριανη Παρνασσού (σημερινή Λιλαία). Ηταν ανεψιός του Γιάννη Αλεξάνδρου (καπετάν ΔΙΑΜΑΝΤΗ), διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στη Ρούμελη. Μαθητής ακόμα, οργανώνεται στην ΕΠΟΝ του χωριού του και τον Ιούλη του '46 συλλαμβάνεται γιατί είχε επαφές με αντάρτες της περιοχής. Τον πηγαίνουν στο Δαδί (Αμφίκλεια) και αφού τον ξυλοφόρτωσαν τον μεταφέρουν στη Λαμία. Τον πηγαίνουν στον Πειραιά και μαζί με άλλους κρατούμενους τους φορτώνουν σε πλοίο για τη Σύκινο, όπου μένει έναν χρόνο σε δραματικές συνθήκες. Στη συνέχεια τον μεταφέρουν στην Ικαρία, στον Εύδηλο, όπου μένει άλλον έναν χρόνο. Το '48 τον μεταφέρουν στη Μακρόνησο. Κοιμόταν στην ίδια σκηνή και δίπλα στον ήρωα και μάρτυρα της ειρήνης Νίκο Νικηφορίδη. Εδώ οι ξυλοδαρμοί και τα βασανιστήρια είναι φριχτά. Ομως άντεξε, μόλις 18 ετών, ο μικρότερος ίσως Μακρονησιώτης κρατούμενος. Δεν υπέγραψε ποτέ δήλωση μετανοίας. Τον Ιούνη του '49 ακούει από τα μεγάφωνα του στρατοπέδου ότι σκότωσαν τον καπετάν Διαμαντή. Το κορμί δεν λυγίζει, κλονίζεται όμως η ψυχική του υγεία και αρχές του '50 μεταφέρεται σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Στη συνέχεια το '52 κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του και τον στέλνουν πάλι στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Τελειώνοντας και όταν συνέρχεται πηγαίνει στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας τις γυμνασιακές του σπουδές σε νυχτερινό Γυμνάσιο και μπαίνει στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή του Πειραιά, από όπου και αποφοίτησε.

ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ηταν ιδιαίτερος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, με ενδιαφέροντα, ευαισθησίες και σεμνότητα. Σπάνια μιλούσε για τον εαυτό του, τη δράση του. Καθοριστική ήταν η συμβολή του στη δημιουργία της «Ενωσης Φίλων Μνήμης ΔΙΑΜΑΝΤΗ», το 1998, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, μέλος της διοίκησης όλα τα χρόνια και πρόεδρός της (2014 - 2016). Ξεχωριστή παρουσία και συμβολή είχε και μέσα από την Πανελλήνια Ενωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ), όπου ήταν μέλος της διοίκησης μέχρι τον θάνατό του. Σε όλη του τη ζωή έδινε το «παρών» στους δρόμους του αγώνα για το δίκιο του λαού μας, για ένα καλύτερο αύριο, με το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας.

Αννα Κατσογιάννου

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/9/23 «έφυγε» από τη ζωή ο αδελφός μου ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ σε ηλικία 94 ετών. Μικρός ΕΠΟΝίτης κατά την Κατοχή, με μεγάλη προσφορά στην Εθνική Αντίσταση, δίπλα στους γονείς, θείους και συγχωριανούς, κομμουνιστές αντιστασιακούς του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ. Από τον Απρίλη του 1944, που σφαγιάστηκε ο δάσκαλος πατέρας μας από τους ταγματασφαλίτες (ήταν κομμουνιστής από προπολεμικά, με μετάθεση - εξορία κατά την τετραετία της μεταξικής δικτατορίας σε χωριό του Κίσαβου), ανέλαβε την πρώτη ευθύνη για τον βιοπορισμό της οικογένειας σε ηλικία 15 ετών, με τις βασικές εργασίες της γεωργίας και αργότερα, όταν εκκενώθηκαν τα χωριά μας, εργάτης στη Θεσσαλονίκη, με «εξαίρεση» τα 4 χρόνια σε φυλακές και εξορίες σε Γυάρο και Μακρόνησο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Στα «διάκενα» από τις φυλακές και εξορίες, κατάφερε να σπουδάσει δάσκαλος με απίστευτα δύσκολες συνθήκες, δουλεύοντας πάντα στις πιο σκληρές δουλειές. Είχε πρωτοφυλακιστεί δεκαεξάχρονος, για τη συμμετοχή του σε αφοπλισμό χωροφυλάκων και την απελευθέρωση παράνομα συλληφθέντος αντιστασιακού τη μέρα των εκλογών, στις 31 Μάρτη 1946. Εκτός από την Α' Γυμνασίου που έβγαλε στο φροντιστήριο της Ν. Σάντας (που απέχει από το χωριό μας, Περιστέρι, 6 χιλιόμετρα) περπατώντας καθημερινά, τη Β', Γ' και Δ' τάξη τις έβγαλε χωρίς φοίτηση σε σχολείο, ως «κατ' ιδίαν διδαχθείς» - κατά τον ισχύοντα τότε σχετικό νόμο - δουλεύοντας σκληρά. Και μόνο στην Ε' και ΣΤ' Γυμνασίου φοίτησε στο νυχτερινό Γυμνάσιο της ΧΑΝΘ, δουλεύοντας μέχρι και δεκάωρα.

Ως δάσκαλος δραστηριοποιήθηκε στον συνδικαλισμό, με μεγάλη και πολύχρονη προσφορά στους διεκδικητικούς αγώνες των εκπαιδευτικών, όπως και σε όλους τους αγώνες του λαϊκού μας κινήματος, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Μετά τη συνταξιοδότησή του εκλέχθηκε, με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Παναγιώτη Αφαλή, δημοτικός σύμβουλος για δύο τετραετίες, με μεγάλη προσφορά και στην άρτια οργάνωση της στήριξης της δημοτικής αρχής στον τομέα της Εκπαίδευσης. Τα τελευταία χρόνια ήταν πρόεδρος του Παραρτήματος Συκεών Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Ο αδελφός του Κώστας Σαπρανίδης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μάνας μου, ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ (φωτ.), που καταδικάστηκε από το έκτακτο στρατοδικείο Πατρών σε δωδεκάμισι χρόνια φυλάκιση και «έφυγε» από τη ζωή το 1963, του αδελφού μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ (φωτ.), που καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο αλλά γλίτωσε με την παρέμβαση της Σοβιετικής Ενωσης, του ΝΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ (φωτ.), ανθυπολοχαγού του ΕΛΑΣ, του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ, που σκοτώθηκε στις 13 Μάρτη 1949, του ΚΩΣΤΑ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ, που τον μετέφεραν στη Λέρο, στο αναμορφωτήριο της Φρειδερίκης, και των αδελφών μου ΜΑΡΙΑΣ και ΑΛΕΞΩΣ, αγωνιστριών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, εγώ, ο Θανάσης Κλαδούχος, μαχητής του ΔΣΕ, Μακρονησιώτης, 94 ετών σήμερα, προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 16/12 συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΚΟΛΛΑ. Στη μνήμη της και στη μνήμη της αγαπημένης μου φίλης και συντρόφισσας ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ (φωτ.) προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ κέντρου Ιλίου. Μου λείπουν πολύ!

Μαργαρίτα Κόλλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή γιατρού ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω στο ΚΚΕ, το κόμμα που τόσο αγάπησε και που σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε, το ποσό των 100 ευρώ.

Α., ένας από τους πολλούς ανθρώπους που βοήθησε

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας και συντρόφων ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΣ και ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και για την επιτυχία της ετήσιας Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, η οικογένειά τους, Κική, Βασίλης, Εφη και Σταυρούλα, προσφέρουν μέσω της ΤΟ Σερρών 200 ευρώ.


ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΠΕΝΤΖΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΠΕΝΤΖΟΥ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΒΟΥΛΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΩΜΠΟΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΩΜΠΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΣΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΣΟΥΛΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΙΛΙΝΤΣΚΙ
ΚΑΙΤΗ ΙΛΙΝΤΣΚΙ

ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ