Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Εκδηλώσεις με θέμα «105 χρόνια ΚΚΕ, στην πρώτη γραμμή της πάλης για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Η αξία της οργανωμένης πάλης μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ διαχρονικά και σήμερα» πραγματοποιούν Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη

- Στις 6 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης και Μοσχάτου - Ταύρου καλούν στο cafe «Ηλιόπετρα» (Θησέως 99, Καλλιθέα, εντός της στοάς). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης καλούν στα γραφεία των ΚΟ Ελληνικού - Αργυρούπολης (Κύπρου 89). Θα μιλήσει η Μάγδα Χαλτσοτάκη, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Νότιων Συνοικιών και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη

- Στις 7.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Νοτιοδυτικών Συνοικιών καλεί στο «Cooper Street Bar» (Παλαιών Πατρών Γερμανού 5, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Νοτιοδυτικών Συνοικιών και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

Βιβλιοπαρουσιάσεις

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη

- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Παπάγου - Χολαργού καλεί στη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της ΚΕ του ΚΚΕ «Πολυτεχνείο, Νοέμβρης 1973: Εμπνευση, γνώση και στήριγμα για τους λαϊκούς ξεσηκωμούς του μέλλοντος», στο δημαρχείο Χολαργού, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας καλεί στη βιβλιοπαρουσίαση της ίδιας έκδοσης για το Πολυτεχνείο, στο «Vino Banco Tapas Bar» στην Καλαμάτα (Διός Ιθωμάτα 6). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

- Στις 12 μ. οι Οργανώσεις Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ανιχνεύοντας το ρεμπέτικο», στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας (Λ. Δεκελείας 205 και Κιλκίς). Θα μιλήσει ο συγγραφέας του βιβλίου Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη

- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Δεκέμβρης του '44: Κρίσιμη ταξική σύγκρουση», του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, στο Πολυδύναμο Κέντρο (Πανόρμου 59). Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος.

Για την Παλαιστίνη

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη

- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Ελευσίνας καλεί σε εκδήλωση στο ισόγειο του δημαρχείου Ελευσίνας (Χατζηδάκη και Δήμητρος). Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. οι Τομεακές Οργανώσεις Φαρμάκου - Χημικής Βιομηχανίας, Μεταποίησης, Ενέργειας - Νερού και Μετάλλου Αττικής καλούν σε προβολή της ταινίας «3.000 νύχτες», της Παλαιστίνιας σκηνοθέτη Mai Marsi, στον κινηματογράφο «Studio» (Σταυροπούλου 33, πλατεία Αμερικής).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ