Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις γνωριμίας με την ΚΝΕ

Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδηλώσεις γνωριμίας με την Οργάνωση με σκοπό να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «Γιατί ο κόσμος είναι άδικος σήμερα; Τι θα ήθελες εσύ να είναι αλλιώς; Μπορεί ο καθένας μόνος του να τον αλλάξει;», ενώ παράλληλα θα προβάλει βίντεο για την εξέλιξη των κοινωνιών και τη σύγχρονη επαναστατική δράση.

Αναλυτικά:

  • Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη:

Στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση Τριποτάμου με 28ης Οκτωβρίου, στις 18.30, εκδήλωση με ομιλητή τον Γιάννη Βασιλειάδη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στις Συκιές, στις 18.30, στα γραφεία της ΚΟΒ Συκεών, σύσκεψη με ομιλήτρια την Αναστασία Παπαδοπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη:

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Τούμπας διοργανώνουν συζήτηση με την Μάρθα Δήμου, μέλος του ΣΠ Κ. Μακεδονίας της ΚΝΕ, στο «The Coffee Story» (Μ. Μπότσαρη 153) στις 18.00.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις Κέντρου Θεσσαλονίκης και ΕΠΑΛ διοργανώνουν σύσκεψη με την Γεωργία Πελετίδου, μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, στην ΕΔΟΘ (4ος όροφος, Πρόξενου Κορομηλά 51), στις 18.00.

Οι Μαθητικές Οργανώσεις 5ου Διαμερίσματος διοργανώνουν συζήτηση με την Κωνσταντίνα Λιαράτσικα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας «Εναυσμα» (Βελισσαρίου 5), στις 18.00.

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην οδό Μαρτύρων 2ας Σεπτέμβρη, στις 18.30, σύσκεψη με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα;», με την Ιουλία Παρτσάλη, μέλος του ΤΣ Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ.

Στον Εύοσμο, στο δημαρχείο, στις 18.30, συζήτηση με ομιλήτρια την Αναστασία Παπαδοπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στα Γιαννιτσά, οι Μαθητικές Οργανώσεις Πέλλας διοργανώνουν συζήτηση στην καφετέρια «Troufa» (Πεζόδρομος), στις 15.00, με την Παρασκευή Τσεκούρα, μέλος του ΣΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει δημιουργία κολάζ με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Μετανάστη.

Σε Δυτική Πελοπόννησο και Ιόνιο

Το Σάββατο 16 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών (Φωκαίας 26), ο Μαθητικός Τομέας Πάτρας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα: «Αλλαξε τον κόσμο, το έχει ανάγκη! Γίνε και εσύ σύγχρονος επαναστάτης! Γνώρισε την ΚΝΕ». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Τζούδας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Δεκέμβρη και:

Στο Αγρίνιο, στις 11.30 π.μ. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Ζάγκας, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας του ΤΣ Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.

Στον Πύργο, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ (Τ. Σινοπούλου 13). Θα μιλήσει η Κατερίνα Χορτάτου, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας του ΤΣ Ηλείας της ΚΝΕ.

Στην Αμαλιάδα, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Αμαλιάδας (Τσιμισκή 17). Θα μιλήσει η Ελένη Τσίγκλα, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.

Στη Ζάκυνθο, στις 12 μ., στα γραφεία της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ (Ρ. Αλεξάνδρου 45). Θα μιλήσει η Μαρίνα Παναγούλια, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας του ΤΣ Ζακύνθου της ΚΝΕ.

Στο Αργοστόλι, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ (Διαδόχου Κων. 46). Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαδάτος, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ