Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
«Χάλκινες» οι Κερκέζου και Γιαννούλη στα 420

Μία ακόμα διεθνής επιτυχία για την ελληνική ιστιοπλοΐα ήρθε από την Ιακωβίνα Κερκέζου και την Δανάη Γιαννούλη, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα σκάφη 420 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεότητας που έγινε στη Βραζιλία. Το ελληνικό δίδυμο, που έχει και τον τίτλο των πρωταθλητριών Ευρώπης 2023, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μετά την ολοκλήρωση των 8 ιστιοδρομιών κατέκτησε την 3η θέση, με 35 βαθμούς ποινής, πίσω από τα σκάφη της Βραζιλίας και του Ισραήλ, που πήραν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Για τη νέα επιτυχία των ελληνικού διδύμου στα σκάφη 420 των γυναικών, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ σε συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας, Ιακωβίνα Κερκέζου και Δανάη Γιαννούλη, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεότητας που διεξήχθη στη Βραζιλία. Μετά από 8 ιστιοδρομίες ανέβηκαν στο βάθρο, προσθέτοντας ακόμα ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Καλή δύναμη με υγεία για τις επόμενες μάχες που έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ