Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Με εμβόλιμη δράση «αποχαιρετά» τη χρονιά

Τα ματς σε Πανθεσσαλικό και Χαριλάου ανοίγουν σήμερα το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Με βλέψεις επανόδου στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στον Βόλο

Eurokinissi

Με βλέψεις επανόδου στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στον Βόλο
Στον απόηχο των βαθμολογικών ανακατατάξεων στην κορυφή τις οποίες έφερε η προηγούμενη αγωνιστική, το πρωτάθλημα της Super League ρίχνει αυλαία για το 2023 με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη. Η αρχή γίνεται με τις δύο σημερινές αναμετρήσεις, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου ο Βόλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19.00 - Cosmote Sport 1), και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης φιλοξενεί τη Λαμία (17.00 - Novasports Prime).

Η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στον Βόλο αποτελεί μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Οι «πράσινοι», μετά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και την ...αποκαθήλωσή τους από την κορυφή, επιδιώκουν να αντιδράσουν και να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και στην κορυφή εφόσον τους ευνοήσουν τα άλλα αποτελέσματα. Καλούνται πάντως να ξεπεράσουν και τις πολλές απουσίες, αφού δεν είναι διαθέσιμοι σήμερα οι Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Τσέριν, Τζούρισιτς, Βέρμπιτς και Πάλμερ - Μπράουν. Από την άλλη ο Βόλος, ανεβασμένος αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά τη νίκη στη Λαμία, θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα, φτάνοντας σε μια επιτυχία πολύ σημαντική για λόγους βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο Αρης, με ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας εδραιωθεί πλέον στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, τώρα «βάζει πλώρη» για τετράδα και στο πλαίσιο αυτό αναζητεί τη νίκη επί της Λαμίας, η οποία από την πλευρά της θέλει ένα αποτέλεσμα με το οποίο να «ρεφάρει» την ήττα από τον Βόλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ