Σάββατο 23 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 24 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
ΦΩΤΟ

Για τον Γιάννη μας. Στις 21 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πορεύτηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος. Οι γονείς του και ο αδερφός του προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Διστόμου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ.

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ «έφυγε» από κοντά μας πριν από 7 χρόνια, στις 21/12/2016. Ο Γιάννης ήταν σύντροφός μας και μαχόταν καθημερινά για το Κόμμα μας σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Μα πάνω απ' όλα ο Γιάννης ήταν φίλος μας και μέρος της ζωής μας... αγαπημένος, αξέχαστος. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

Οικογένεια Δημήτρη Μπάντου και Σοφίας Λαουτάρη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΛΗ, που έχει «φύγει» 12 χρόνια από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Καίτη Λιναρδάκη

***

ΦΩΤΟ 2

Φέτος συμπληρώνονται 42 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας και παππούς μας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. Με το ψευδώνυμο Μακεδόνας ή Γερμανός, από το Βογατσικό Καστοριάς, ήταν από τους πρώτους αντάρτες του ΕΛΑΣ στη Θεσσαλία. Αυτός και οι σύντροφοί του κατάφεραν να απαλλάξουν την περιοχή από τον Γώγο, στέλεχος της Λεγεώνας των Βλάχων, η οποία υποκινούνταν από τους Ιταλούς με σαφή προσανατολισμό τη στήριξη των δυνάμεων κατοχής αλλά και ανεπίσημα τη δημιουργία αυτόνομου βλάχικου κράτους. Το γεγονός έδωσε ώθηση στη συγκρότηση και οργάνωση της ένοπλης αντίστασης εναντίον των κατακτητών στην ευρύτερη περιοχή. Αργότερα πολέμησε στις γραμμές του ΔΣΕ και κατέφυγε στην Τασκένδη ως πολιτικός πρόσφυγας. Δεν κατάφερε ποτέ να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και άφησε την τελευταία του πνοή από την επάρατη νόσο στα Σκόπια. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Αλίμου.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ γεννήθηκε στην Αυγή Καστοριάς το 1928. Στις μέρες της Κατοχής οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και μετέπειτα εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στην 8η Μεραρχία. Τον Αύγουστο του 1948 τραυματίστηκε από βλήμα στο πόδι, στη Μουργκάνα. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Αλβανία, στο Αργυρόκαστρο. Από εκεί έφυγε για θεραπεία στο Μπούλκες της Γιουγκοσλαβίας. Μετά την αποθεραπεία ξαναγύρισε στην Ελλάδα για τις τελευταίες μάχες στον Γράμμο και στο Βίτσι. Το 1949 έφυγε για τη Σοβιετική Ενωση μέσω Αλβανίας. Eπαναπατρίστηκε το 1985. Στη μνήμη της η οικογένεια Σαρακατσάνη δίνει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αλίμου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου μας ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ καθώς και του πολυαγαπημένου συζύγου και πατέρα μας, συντρόφου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ (φωτ.), η γυναίκα του Μαρία, τα παιδιά του Γιώργος, Θοδώρα, Παύλος, Τατιάνα προσφέρουν 500 ευρώ στο ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

***

ΦΩΤΟ

Ο Πάνος Σκλαβενίτης στη μνήμη του πατέρα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσέφερε στην ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για τις ανάγκες των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Δεκέμβρη 2020, σε ηλικία 67 ετών, «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Λάμπης) ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ. Γεννήθηκε το 1953 στην Κέρκυρα, τεχνίτης πλακοστρωτής στο επάγγελμα, μέλος του Κόμματος από το 1980. Συνεπής σε όλες τις χρεώσεις, διακινητής του «Ριζοσπάστη» κάθε Κυριακή. Πρωτοπόρος στη δράση του τόσο στο Συνδικάτο Οικοδόμων όσο και αργότερα στο Σωματείο Συνταξιούχων του οποίου ήταν εκλεγμένο μέλος της διοίκησης. Μέλος του Παραρτήματος Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ της οποίας θήτευσε και στο ΔΣ. Τόσο το '85 όσο και το '91 έδωσε τη μάχη της ανασυγκρότησης, πάλεψε με πείσμα να αποκτήσει το Κόμμα τα επαναστατικά του χαρακτηριστικά. Στη μνήμη του η γυναίκα, η κόρη του και οι σύντροφοί του της ΚΟΒ ΠΒΜ του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρουν 50 ευρώ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, γνήσιων αγωνιστών της εργατικής τάξης, που αφιέρωσαν τη ζωή τους, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στο ιδανικό της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τα δεσμά της μισθωτής σκλαβιάς, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Ευόσμου και ΚΟ Χανίων.

Γεωργία, Λεωνίδας, Τάσος, Βασίλης, Οδυσσέας, Ιάσων, Βασιλική, Ελλη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από τις 15 Φλεβάρη 2015 που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Οικοδόμος, βιοπαλαιστής, πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Φλογερός κομμουνιστής, με λόγο που καθήλωνε και κέρδιζε τον σεβασμό από φίλους, συντρόφους και «αντίπαλους». Στη μνήμη του η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα, Δήμητρα Βούρλα, προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ 50 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ (φωτ.), αγωνιστή και στελέχους της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, καταδικασμένου εξάκις σε θάνατο και έγκλειστου στα «σύρματα», του Γκεμπέιτ, επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής (21 Δεκέμβρη) καθώς και στη μνήμη της συζύγου του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ (ΤΟΥΛΑΣ), ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ για τα 4 χρόνια (28 Δεκέμβρη) από την απώλειά της, προσφέρουμε, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων και 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής Αττικής.

Οι γιοι τους Πλάτων και Νίκος και οι οικογένειές τους

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια Νικολάου Γεωργίου Μακεδόνη προσφέρει το ποσό των 150 ευρώ στην ΚΟΒ Θερμαϊκού, στη μνήμη του πολυαγαπημένου αγωνιστή του ΚΚΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ οργανώθηκε στο ΕΑΜ και κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ το 1942 στη μονάδα που έδρευε στο Λιβάδι Χαλκιδικής και μέχρι την απελευθέρωση από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές.

Η ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ συμμετείχε την περίοδο της Κατοχής στην Εθνική Αλληλεγγύη. Για την αντιφασιστική της δράση κατά των Γερμανών ναζί φυλακίστηκε το 1944 για 6 μήνες στις φυλακές του Γεντί Κουλέ. Και οι δύο παρέμειναν μέχρι τον θάνατό τους πιστοί οπαδοί του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Γιώργος και Μαρία Ρώμπη προσφέρουν στη μνήμη τους 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, πιστού στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουμε 50 ευρώ ενίσχυση στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΜΑΡΙΑΣ ΕΡΜΙΔΟΥ προσφέρω 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά.

Ευφροσύνη Ερμίδου

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας θείας ΜΑΡΙΑΣ ΕΡΜΙΔΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά.

Η οικογένεια Ε. Λεβεντίδου - Τ. Λευτεριώτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και μέλους του ΚΚΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ η κόρη του Βασιλική Στεργίου προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης Πτολεμαΐδας, το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση. Η στάση ζωής του ήταν παράδειγμα και για τη δικιά μου στάση ζωής.

ΚΟΛΥΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Ταϋγετος
ΚΟΛΥΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Ταϋγετος
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που πάλεψε ενάντια στους Γερμανούς και ντόπιους φασίστες και από νεαρή ηλικία οργανώθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ, στις αρχές και τα ιδανικά του οποίου παρέμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του, ο γιος του Χρήστος και τα εγγόνια Χρήστος, Θανάσης και Χρήστος προσφέρουν 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Νοέμβρη συμπληρώθηκε 1 χρόνος από τον πρόωρο χαμό του φίλου κι οπαδού του Κόμματος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Επαμ. ΑΡΑΠΗ. Στη μνήμη του οι αδερφές κι η μητέρα του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αλιάρτου - Θεσπιών.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΥΒΑΣ (Ταΰγετος) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεύκη Ιθάκης. Μαθητής ακόμη του Γυμνασίου εναντιώθηκε στην προσπάθεια καθιέρωσης της ιταλικής γλώσσας στα σχολεία του νησιού κατά τη διάρκεια της ιταλικής κατοχής. Την ίδια περίοδο οργανώνεται στην ΕΠΟΝ και αργότερα στο ΚΚΕ όπου έμεινε ως το τέλος της ζωής του, τιμώντας τον τίτλο του μέλους του Κόμματος και στη ζωή του και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ως πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού. Με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη υπηρέτησαν μαζί του ως ναυτικοί αποκλεισμένοι επαγγελματικά αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του η γυναίκα του Τασία Κολυβά προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιθάκης.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Γενάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από τον θάνατο του συντρόφου και αγωνιστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΟΥΜΠΑΣΗ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 9 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 31 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μου ΜΥΛΩΝΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και 11 μήνες από τον θάνατο της μητέρας μου ΜΥΛΩΝΑ ΕΛΕΝΗΣ. Στη μνήμη τους καθώς και στη μνήμη των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού της Σάμου και των αλύγιστων της ταξικής πάλης προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ζαχάρως, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Μυλωνάς Γ.

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΜΟΡΑΚΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, αγωνιζόμενου συνεχώς για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και πιστού στις αξίες και τα οράματα του ΚΚΕ, προσφέρουμε το ποσό των 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

Νίκος και Τζένη Φώσκολου

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια που ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ «έφυγε» από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Γελαστός, συμπονετικός, σεμνός αγωνιστής της ζωής. Θα σε θυμόμαστε πάντα, όπως σε θυμούνται και όλοι όσοι σε γνώρισαν. Στη μνήμη σου προσφέρουμε στο Κόμμα που τόσο αγάπησες και στήριξες το ποσό των 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Η οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη του συμμαθητή μου στο πρώτο Γυμνάσιο Πειραιά και συντρόφου ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, που εκτελέστηκε στις 29 Αυγούστου 1949 σε ηλικία 22 ετών, του καθηγητή μου των Μαθηματικών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, που δολοφονήθηκε τον Ιούλη του 1944 από την ειδική ασφάλεια, των άξιων στελεχών του ΚΚΕ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, της συντρόφισσας ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΙΚΟΥ καταδικασμένης σε θάνατο και του φίλου και συντρόφου δημοσιογράφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΡΒΟΥ προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ 500 ευρώ.

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Χρήστος Τελειώνης


ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΛΑΜΠΗΣ) ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΛΑΜΠΗΣ) ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΟΡΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΟΡΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΕΡΜΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΕΡΜΙΔΟΥ

ΤΡΥΦΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
ΤΡΥΦΩΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΑΠΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΑΠΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΥΛΩΝΑ
ΕΛΕΝΗ ΜΥΛΩΝΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ