Πέμπτη 28 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Κλείνουμε 50 χρόνια από τον Δεκέμβρη του 1973 και τον θάνατο του κομμουνιστή ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΒΕΛΑ από την Τρίπολη. Στην μνήμη του τα παιδιά του, Χριστίνα και Κώστας, και τα εγγόνια του προσφέρουν 250 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Αρκαδίας.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του αγαπημένου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ. Η οικογένειά του προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Οργάνωσης Παγκρατίου.

Ρένα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφου στη ζωή και στους αγώνες, ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης και μέσα από την Τομεακή Οργάνωση Εύβοιας προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ για τις ανάγκες του αγώνα.

Γ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Πριν έναν χρόνο, στις 27/12/2022, «έφυγε» πλήρης ημερών ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ, από τους τελευταίους της θρυλικής δρακογενιάς που ατσαλώθηκαν στη θυελλώδη δεκαετία του '40 και στην Ελλάδα των μετέπειτα πέτρινων χρόνων. Ωστόσο ο Λάζαρος παραμένει πάντα κοντά μας, με την αγωνιστικότητά του, την ανθρωπιά του, το γλυκό του χαμόγελο να μας συντροφεύουν πάντα!

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα όπου αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Βαγγέλης Κούκλης - Νότα Λιανού

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/12/2023 συμπληρώνονται έξι μήνες που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, σύντροφος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΟΡΑΚΟΣ, αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο κενό και απέραντη θλίψη στην οικογένεια και στους φίλους του. Υπήρξε πάντα σεμνός αγωνιστής και μαχητής της ζωής, μέχρι το τέλος. Στη μνήμη του η οικογένειά του, η σύζυγος - σύντροφός του Καλλιόπη Τσιμοράκου, τα παιδιά του και οι εγγονές του προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου.


ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΟΡΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΟΡΑΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ