Παρασκευή 29 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δολοφονία 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ

Σήμερα Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 44χρονος, Νορβηγός υπήκοος, που συνελήφθη για τη δολοφονία 32χρονου αστυνομικού χθες τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, σε μπαρ επί της οδού Κατσιμίδη, κοντά στην έδρα των ΜΑΤ.

Ο 44χρονος δράστης σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και φαίνεται ότι ήταν γνωστός πελάτης στο κατάστημα. Το φονικό έγινε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες προηγήθηκε διαπληκτισμός του 44χρονου με τον κουμπάρο του αστυνομικού. Στη συνέχεια του λεκτικού επεισοδίου ο Νορβηγός τραυμάτισε με μαχαίρι τον κουμπάρο στο πόδι και τότε επενέβη ο 32χρονος, που διασκέδαζε εκτός υπηρεσίας στο ίδιο μπαρ, με συνέπεια να δεχτεί επίθεση με το ίδιο μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 32χρονος αστυνομικός δέχτηκε χτύπημα με το μαχαίρι στην αριστερή τραχηλική χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

  • Σήμερα Παρασκευή ολοκληρώνεται το τριήμερο πένθος που κήρυξε το αρμόδιο υπουργείο για την ΕΛ.ΑΣ., για τον θάνατο του αστυνομικού Γ. Λυγγερίδη που κατέληξε μετά το χτύπημα που δέχθηκε με φωτοβολίδα στα επεισόδια με οπαδούς στου Ρέντη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ