Σάββατο 20 Γενάρη 2024 - Κυριακή 21 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΟΥΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΟΥΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΩΤΟ 6

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΤΟΣ (φωτ.) γεννήθηκε το 1912 στη Ρεντίνα Καρδίτσας. Το 1936 υπηρετούσε τη θητεία του στη Λάρισα. Ηταν σιτιστής τάγματος, εκεί γνωρίστηκε με τις αριστερές οργανώσεις. Εκεί ένας λοχαγός από το τάγμα τον στρατολόγησε στο Κόμμα. Τον τίτλο του μέλους του Κόμματος τον κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Το 1946, στις 15/8, τον συνέλαβε ο συμμορίτης Βουρλάκης. Τον βασάνισε για 5 μέρες και έπειτα τον εκτέλεσε στο βουνό Ζαχαράκη.

Η ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΡΗ του Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1922. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ το 1943. Το 1947 βγήκε στον Δημοκρατικό Στρατό. Ηρθε στον Γράμμο, στην Ελεύθερη Ελλάδα, με την ηρωική πορεία του Απρίλη του 1948. Πολέμησε στον Γράμμο και μετά τον ελιγμό, όπου πέρασαν τα τμήματα στο Βίτσι, υπηρετούσε στην 103η Ταξιαρχία. Σκοτώθηκε τον Οκτώβρη του 1948, στο Βίτσι.

Ο ΤΣΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (φωτ.) του Λάμπρου γεννήθηκε στις 27/12/1954, στη φιλόξενη Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, στην Τασκένδη, στον 12ο Συνοικισμό. Εκεί τελείωσε το δεκατάξιο σχολείο και φοίτησε στη Σχολή Ακτινολόγων - Φωτογράφων. Το 1975 επαναπατρίστηκε με τους γονείς του και όσο να αναγνωριστούν τα διπλώματά του δούλευε ως πλασιέ. Σκοτώθηκε στις 12/1/1983 σε τροχαίο στην Κρήτη.

Η ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (φωτ.) γεννήθηκε το 1928. Βγήκε στο βουνό, όπου δούλεψε σε συνεργείο ραφτάδων. Μετά τον ελιγμό του Γράμμου, ήταν στις μεταφορές του ΔΣΕ στο Βίτσι. Με την υποχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε στην Τασκένδη. Αρχικά δούλεψε στη βιομηχανία, στο εργοστάσιο «Τασλ-Μας» και μετά από 3 χρόνια πήρε μετάθεση στη φάμπρικα στη 12η πολιτεία. Εκεί γνωρίστηκε με τον Λάμπρο Τσίρη του Ευαγγέλου και παντρεύτηκαν. Απέκτησαν δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και τον Ηλία. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά της το 1975. Κατοικούσε στην Αθήνα και δούλευε ως καθαρίστρια μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε. Το 2005 αρρώστησε και απεβίωσε στις 5 Σεπτέμβρη.

ΤΣΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Η ΜΑΡΙΑ Ανδρέα ΜΟΥΤΟΥ (φωτ.) γεννήθηκε το 1914. Εμεινε χήρα το 1946 και απεβίωσε στις 12 Γενάρη 2011 στο Γηροκομείο Καρδίτσας, μόλις είχε μπει στα 97 της χρόνια. Εζησε μαζί με τη μητέρα της, με την οποία μεγάλωσαν 3 ορφανά παιδιά, διότι τον άντρα της τον είχε σκοτώσει ο συμμορίτης Βουρλάκης.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στις μάχες του Γράμμου και Βίτσι, στη θέση Τριανταφυλλιά Φλώρινας.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου και πέθανε το 2007.

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΡΗΣ (φωτ.) πέθανε στις 31 Μάρτη 2015. Υπήρξε μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Τραυματίστηκε πολλές φορές. Μετά την υποχώρηση, έζησε πολιτικός πρόσφυγας. Επαναπατρίστηκε το 1975.

Η ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΡΗ (αδελφή του Λάμπρου) συμμετείχε στον ΔΣΕ και πολέμησε στον Γράμμο και στο Βίτσι. Στις μάχες του Γράμμου έχασε τη ζωή της από τους βομβαρδισμούς των αμερικανικών αεροπλάνων.

Στη μνήμη των παραπάνω αγωνιστών, καθώς επίσης στη μνήμη του συντρόφου της - συναγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΞΗ (φωτ.), η Αικατερίνη Αλέξη προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ και ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.

Αλέκα Γιαννούση

ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΤΣΑΣ (ΛΙΤΣΑΣ) ΜΟΡΦΗ - ΠΟΔΗΜΑΤΑ ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων, 100 ευρώ.

***

Στην μνήμη των γονιών μου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ και ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ προσφέρω 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Αλμωπίας.

Αθηνά Ροδίτου

***

Στη μνήμη της ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, η αδελφή της Αναστασία Καραπάνου προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών του ΝΙΚΟΥ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ, ο σύντροφος Βεντούρης Δημήτρης προσφέρει στο Κόμμα μας το ποσό των 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ψυχιατρικών Νοσοκομείων.

***

ΦΩΤΟ

Ο κομμουνιστής γιατρός και λαϊκός αγωνιστής, ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ είχε θέσει την επιστημονική του ιδιότητα στην υπηρεσία του λαού. Οραματίστηκε μια κοινωνία με δικαιοσύνη, χωρίς ανισοτιμία, και γι' αυτό ήταν πάντα παρών στους καθημερινούς αγώνες για τη ζωή και την υγεία του λαού.

Από κάθε θέση, ως στέλεχος του Κόμματος και επικεφαλής για πολλά χρόνια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αχαρνών και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, στήριξε σταθερά τις διεκδικήσεις, τον αγώνα των σωματείων και φορέων της περιοχής του Μενιδίου για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, αναδεικνύοντας τα αιτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ταυτόχρονα με τη μάχη που έδινε ως γιατρός για να θεραπεύσει τους ασθενείς του, πρωτοστάτησε στον αγώνα για υψηλές παροχές δημόσιας δωρεάν Υγείας, αντιπαλεύοντας την εμπορευματοποίηση αυτού του κοινωνικού αγαθού.

Η ζωή και η στάση του αποτελούν παράδειγμα για εμάς τους συντρόφους αλλά και για κάθε γιατρό που θα παλεύει στον χώρο της Υγείας με κριτήριο ότι η ίαση δεν μπορεί να πουλιέται και να αγοράζεται αλλά να παρέχεται δωρεάν από δημόσια νοσοκομεία σε όσους έχουν ανάγκη. Παρά τη χρόνια μάχη που έδινε για την υγεία του, δεν έπαψε να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και να παλεύει για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Καθημερινή ήταν η παρουσία του στις γειτονιές μας μπροστά στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στο 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», ενώ δεν έλειψε και από τις μαύρες μέρες στις φωτιές στο Μενίδι τον περασμένο Αύγουστο.

Το παράδειγμά του είναι η παρακαταθήκη μας για τη συνέχεια στον δρόμο του αγώνα. Στη μνήμη του συντρόφου Βασίλη προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Αννας - Κόκκινου Μύλου, το ποσό των 250 ευρώ.

Ηλίας Βαγγέλης

  • Στη μνήμη του αταλάντευτου συντρόφου μας ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗ η ΚΟΒ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής προσφέρει το ποσό των 225 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Ο σύντροφος Βασίλης υπήρξε για χρόνια ακούραστος αγωνιστής και πρωτοπόρος συνδικαλιστής στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αλλά και πρότυπο υγειονομικού, επιστήμονα που πάλευε για την υγεία του λαού και για έναν κόσμο χωρίς αδικία, ανισότητες και εκμετάλλευση. Επί σειρά ετών εκπροσώπησε επάξια τη ΔΗΠΑΚ στο ΔΣ του ΣΕΥΠ-ΠΦΥ και της ΠΟΣΕΥΠ-ΠΦΥ, της οποίας ήταν μέλος μέχρι το τέλος. Το αποτύπωμα της δράσης του στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, στους εργαζόμενους και τους ασθενείς θα παραμείνει ανεξίτηλο. Η δύναμη, η γνώση, η αισιοδοξία, ο αλύγιστος αγώνας του ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του, μας δίνουν κουράγιο και ώθηση να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον δύσκολο, αλλά όμορφο δρόμο του αγώνα, που πλάτυνε με τη δράση του.

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ αγαπήθηκε ως κομμουνιστής γιατρός και λαϊκός αγωνιστής, καθώς μέχρι το τέλος της ζωής του αγωνίστηκε για να δει ο λαός καλύτερες μέρες. Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΟΝΤΙΚΑ (φωτ.) ακούραστη υπερασπίστρια των εργατικών δικαιωμάτων. Η συντρόφισσα ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ - ΛΙΝΑΡΔΗ (φωτ.) αγωνίστηκε με συνέπεια όλα τα χρόνια της ζωής της αταλάντευτη, ανυποχώρητη και μαχητική. Θα τη θυμόμαστε πάντα με αγάπη και περηφάνια, για το ήθος που μας δίδαξε μέσα από τη στάση της στον αγώνα για το δίκιο του λαού. Το παράδειγμά τους είναι η παρακαταθήκη μας για τη συνέχεια στον δρόμο του αγώνα. Στη μνήμη των συντρόφων προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Αννας - Κόκκινου Μύλου, το ποσό των 100 ευρώ.

Ε. Λ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΒΑΣΙΛΗ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕΡΓΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Ιουλία και Νίκος Σέργης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΗΛΙΧΟΥ προσφέρω στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αλιβερίου.

Παρασκευή Πηλιχού

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας αδελφού και θείου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, που «έφυγε» απρόοπτα από τη ζωή στις 31/07/2016, σε ηλικία 43 ετών, και των αξιαγάπητων γονιών μας, παππού και γιαγιάς ΧΡΗΣΤΟΥ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, που απεβίωσαν στις 19/10/2022 και 01/12/2022 αντίστοιχα, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Θέρμης 210 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του κόμματος που στήριζαν τις ελπίδες τους στους πολύχρονους αγώνες του για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, αδικία, φτώχεια και πολέμους! Ανθρωποι απλοί, μαχητές της ζωής μα συνάμα ονειροπόλοι και αισιόδοξοι γι' αυτό που πίστευαν ότι αξίζει να αγωνίζεσαι, μας άφησαν παρακαταθήκη την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους και τη στάση ζωής, μα και ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό από την απουσία τους!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, κομμουνιστή δάσκαλου, ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 3

Η Μαλλάτου Βασιλική προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Συντάγματος, στη μνήμη του συζύγου της ΜΑΝΘΟΥ ΜΑΛΛΑΤΟΥ, του αδερφού της ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΗ και του ανιψιού της ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ από το Ροδοτόπι Ιωαννίνων.

***

Στη μνήμη της αδελφής μου ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ ΤΣΙΤΙΜΑΚΗ προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ μέσω της Οργάνωσης Δ3 του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και ΟΤΑ.

Σούλα Ακζώτη

  • Το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων Αθήνας εκφράζει τη λύπη του και συμπαραστέκεται στην πρόεδρο του Συλλόγου Σούλα Ακζώτη για την απώλεια της αδελφής της ΕΥΜΟΡΦΙΑΣ ΤΣΙΤΙΜΑΚΗ. Η Ευμορφία, με βάση το αγωνιστικό ιστορικό της οικογένειας στην Εθνική Αντίσταση, έδωσε τη δική της συμβολή, ως σύνδεσμος, σε ηλικία 9 χρόνων. Στη μνήμη της το ΔΣ του Συλλόγου μας προσφέρει στο ΚΚΕ, για την Οικονομική του Εξόρμηση, το ποσό των 200 ευρώ μέσω της Οργάνωσης Δ3 του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και ΟΤΑ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων τους γονιών από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1913 - 9/4/1996) και ΣΟΦΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1915 - 31/1/2012), που έμειναν πιστοί έως το τέλος στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, η Ειρήνη και η Νίκη προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σ-Χ-Δ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΓΕΡΟΝΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αγωνιστή που πάντα βάδιζε με ψηλά το κεφάλι με όραμα έναν δίκαιο κόσμο δίχως εκμετάλλευση, προσφέρω το ποσό των 150 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βιοτεχνών.

ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ
Ο εγγονός του Γεροντής Νικόλαος του Αντωνίου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω για ενίσχυση στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλίμου.


ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΣΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΡΓΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΡΓΗ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ ΛΙΝΑΡΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΗΛΙΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΗΛΙΧΟΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΜΑΝΘΟΣ ΜΑΛΛΑΤΟΣ
ΜΑΝΘΟΣ ΜΑΛΛΑΤΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΤΣΑ (ΛΙΤΣΑ) ΜΟΡΦΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΤΣΑ (ΛΙΤΣΑ) ΜΟΡΦΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ