Σάββατο 20 Γενάρη 2024 - Κυριακή 21 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΙΔΕΙΑ
Πανελλαδική σύσκεψη σωματείων εκπαιδευτικών

Την οργάνωση της απάντησης των σωματείων των εκπαιδευτικών στην επίθεση στα δικαιώματα τόσο των ίδιων, όσο και της νεολαίας και του λαού, συζητούν Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ σε πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 21 Γενάρη, στις 11 π.μ. στο Μαράσλειο.

«Συνεχίζουμε τη δράση μας ενάντια: Στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Στην ακρίβεια και στις αυξήσεις - κοροϊδία. Στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση και στη νέα φάση της ατομικής αξιολόγησης», σημειώνεται στο κάλεσμα που απευθύνουν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Σωκράτης», «Ρ. Ιμβριώτη», «Πλουμπίδης», «Γ. Σεφέρης», Χίου, Φωκίδας και Γρεβενών, και οι ΕΛΜΕ Πειραιά, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Λήμνου και Β' Δωδεκανήσου.

Η σύσκεψη έρχεται μετά και την αντίστοιχη παναττική συνάντηση σωματείων εκπαιδευτικών, με κεντρικά ζητήματα το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς, την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών, καθώς και την αναγκαιότητα κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή - αντιεκπαιδευτική πολιτική, σε συμπόρευση με το εργατικό - λαϊκό κίνημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ