Τρίτη 23 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΥΓΕΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ
Δύο φορές την ίδια μέρα κατέρρευσαν ταβάνια

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στην κτιριακή του υποδομή, μετά από σχεδόν 35 χρόνια λειτουργίας, αποκαλύπτονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα, αφού μέσα σε μια μέρα κατέρρευσαν τμήματα οροφών σε δύο κλινικές!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, έπεσε τμήμα ψευδοροφής μαζί με τα αλουμινένια στηρίγματά της σε διάδρομο της Β' Ορθοπαιδικής Κλινικής. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν στο σημείο κάποιο άτομο από το προσωπικό, ασθενής ή συνοδός.

Το απόγευμα της ίδια μέρας, σημειώθηκε αντίστοιχο περιστατικό στον διάδρομο της Μαιευτικής Κλινικής και, μάλιστα, την ώρα που, όπως έγινε γνωστό, τον χώρο επιθεωρούσε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο οποίος υπέστη και ελαφρύ τραυματισμό από την πτώση των υλικών!

Οπως τονίζεται από εργαζόμενους στον χώρο, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό, αφού και στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ανάλογα, λόγω της υγρασίας που διαπερνά το κτίριο και της έλλειψης επαρκούς συντήρησής του.

Τα περιστατικά, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσαν την ανησυχία του προσωπικού, ασθενών και συνοδών, αφού από τις πτώσεις θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ