Σάββατο 27 Γενάρη 2024 - Κυριακή 28 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 27 Γενάρη

-- Στην Κάρυστο, στις 7 μ.μ., σύσκεψη στο cafe «Κοχύλι» με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

Δευτέρα 29 Γενάρη

-- Στις 6.30 μ.μ. η ΚΟ Αργολίδας πραγματοποιεί τα εγκαίνια των καινούργιων της γραφείων στο Αργος, Κορίνθου 87.

Τετάρτη 31 Γενάρη

-- Στην Κοζάνη, στις 6.30 μ.μ. στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν, με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε», με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Δυτική Ελλάδα

Εκδηλώσεις με θέμα «Νερό: Ακριβό εμπόρευμα για τον λαό, κερδοφόρα επένδυση για το κεφάλαιο - Η πρόταση του ΚΚΕ» πραγματοποιούν οι Τομεακές Επιτροπές Ζακύνθου και Αχαΐας.

Συγκεκριμένα:

-- Η ΤΕ Ζακύνθου το Σάββατο 27 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάτρας. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: Γιώργο Κωνσταντίνου, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του νησιού, και Θωμά Χόνδρο, αφυπηρετήσα αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, μηχανολόγο μηχανικό, ομότιμο μέλος του ΤΕΕ.

-- Η ΤΕ Αχαΐας την Τετάρτη 31 Γενάρη στις 7 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη, με ομιλία του Διονύση Κλάδη και παρεμβάσεις των Κώστα Μπαϊλού, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Πάτρας, Ανδρέα Παπανικήτα, προέδρου της ΔΕΥΑΠ, και Θωμά Χόνδρου.

  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού - Η θέση του ΚΚΕ για νερό ως κοινωνικό αγαθό» πραγματοποιεί η ΚΟΒ Αμαλιάδας Ηλείας τη Δευτέρα 29 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ