Τετάρτη 31 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Σφραγίζεται η τετράδα

Το ματς στο Περιστέρι ξεχωρίζει ανάμεσα στους σημερινούς επαναληπτικούς προημιτελικούς

Με την αναμέτρηση Ατρόμητου - Παναθηναϊκού (19.00 - Cosmote Sport 2) να κεντρίζει το ενδιαφέρον, οι σημερινοί επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου διαμορφώνουν την εικόνα της τετράδας της διοργάνωσης.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, έχοντας αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα χάρη στη νίκη του με 2-1 στο πρώτο ματς στη Λεωφόρο, θέλει να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στα ημιτελικά. Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, καλούνται για την ανατροπή προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του ενός από τους δύο βασικούς τους στόχους, μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, με «προίκα» το υπέρ του 2-1 από το πρώτο ματς στο Ηράκλειο, υποδέχεται τον ΟΦΗ (17.00 - Cosmote Sport 3) με στόχο να ολοκληρώσει τη «δουλειά», ενώ οι Κρητικοί πάνε για την ανατροπή.

Τέλος, στην Τούμπα, σε ένα ματς που αναμένεται να αποτελέσει τυπική διαδικασία, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (21.00 - Cosmote Sport 1), τον οποίο έχει ήδη νικήσει 4-0 στο ματς στις Σέρρες.

Στα ημιτελικά ο Αρης

Το πρώτο «εισιτήριο» για τα ημιτελικά σφράγισε χθες ο Αρης, μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Νίκη στη ρεβάνς στον Βόλο (Κάσσος 35', Ριμπέιρο 46' - Σαβέριο 26' πέναλτι, 67'), σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-0 από το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ