Σάββατο 3 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 4 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΓΡΟΤΕΣ 2024
ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
«Σήμα κλιμάκωσης» το μεγάλο συλλαλητήριο στην «Agrotica»

Μαζική απάντηση στην κοροϊδία της κυβέρνησης | Σήμερα Σάββατο, στις 12 μ. στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας το αγωνιστικό ραντεβού

Από την Πέμπτη «πολιορκούν» την Agrotica οι αγρότες

MotionTeam

Από την Πέμπτη «πολιορκούν» την Agrotica οι αγρότες
Εφτασε η ώρα για το μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού των βιοπαλαιστών αγροτών και κτηνοτρόφων το Σάββατο στις 12 μ. στην «Agrotica» στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή να αναμένεται να στείλει μήνυμα αποφασιστικής κλιμάκωσης, ειδικά μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή την Παρασκευή, όπου για μια ακόμα φορά, κοροϊδεύοντας τους βιοπαλαιστές αγρότες, παρουσίασε τα ίδια ψίχουλα ως ενισχύσεις (βλ. σελ. 6).

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και με ορμητήριο τα δεκάδες μπλόκα με χιλιάδες τρακτέρ που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα, θα καταφτάσουν οργανωμένα στη Θεσσαλονίκη με τους Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες, τις Συντονιστικές Επιτροπές των Μπλόκων, και θα βροντοφωνάξουν: «Ενισχύουμε τα μπλόκα, συντονιζόμαστε πανελλαδικά, δεν κάνουμε βήμα πίσω αν δεν δικαιωθούμε. Διεκδικούμε την επιβίωσή μας ως αγρότες, να παραμείνουμε στα χωριά και στις καλλιέργειές μας».

Ηδη άλλωστε στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκονται από την Πέμπτη παραταγμένα εκατοντάδες τρακτέρ των αγροτών της Μακεδονίας, ενώ καθημερινές είναι και οι συντονισμένες πολύμορφες δράσεις σε όλη τη χώρα.

Κόντρα στην προσπάθεια κατευνασμού των κινητοποιήσεων, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι θα διαδηλώσουν διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους και θα στείλουν το μήνυμα ότι δεν συμβιβάζονται με τα μέτρα - κοροϊδία που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, με βάση πάντα τις περιβόητες «αντοχές» της οικονομίας και τη «δημοσιονομική σταθερότητα».

Στο πλευρό των αγροτών θα βρεθούν εργαζόμενοι, με τα σωματεία και τους μαζικούς τους φορείς, για να ενώσουν τη φωνή τους απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που ευθύνεται για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, αλλά και για να στηρίξουν τα αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων, αφού συνδέονται με το ζήτημα παραγωγής ποιοτικών και φτηνών προϊόντων για την εργατική - λαϊκή οικογένεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ