Σάββατο 10 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, κομμουνιστή, αλύγιστου αγωνιστή, πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα του, το ΚΚΕ.

Ο γιος του, Γιώργος, η νύφη του, Δήμητρα, και η συντρόφισσα Τασία Σάρλη

***

Η Ειρήνη Μουτζούρη, στη μνήμη της αδερφής της, ΟΥΡΑΝΙΑΣ, προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ ως τρίτη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑ προσφέρω μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση. Η Ζηνοβία ήταν μια αληθινή αγωνίστρια στη ζωή και στους συλλογικούς αγώνες. Πάντα πιστή στο ΚΚΕ, δυνατή, συνεπής, ανιδιοτελής, βαθιά ευαίσθητη κοινωνικά. Αυτή η ευαισθησία, η πνευματικότητα που καλλιέργησε με κόπο, φαίνεται στο ποίημα που ακολουθεί και το έγραψε η ίδια.

«Ποτέ δεν ένιωσες του νοικοκύρη τη χαρά, και η ελιά που εκρεμάστηκες ψες βράδυ ήταν ξένη. Κι ας την κάρπιζες εσύ, μα δίχως να 'χεις μερτικό στο λάδι. Φτωχέ μου αδικημένε δουλευτή, δεν βρέθηκε κανείς να σου μιλήσει, πως ληστεμένοι, προδομένοι είμαστε όλοι εμείς, μα το σκοινί δεν είναι η λύση». Γραμμένο ανάμεσα στα 1950 - 1953, με αφορμή την αυτοκτονία υπερχρεωμένου αγρότη.

Παγώνα Μερικού

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΑΝΕΣΤΗ και ΘΩΜΑΗ ΑΔΑΜΙΔΗ, η οικογένεια προσφέρει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ. Η προσφορά τους συνεχής σε όλη τη ζωή τους, υπηρέτησαν τα πιστεύω τους με την αγωνιστική στάση τους. Συνέβαλαν με τις δυνάμεις τους να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του, με μπροστάρη το ΚΚΕ. Στην προσφορά τους, και πολύ περισσότερο στη σπορά και τους αγώνες του παρόντος και του μέλλοντος, η οικογένεια στηρίζει το ΚΚΕ.

Η οικογένεια Θοδωρή και Γκραζίνα, Αθηνά και Αλεξάνδρα Αδαμίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗ, πιστού στα ιδανικά του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε το ποσό των 150 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

ΘΩΜΑΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
ΘΩΜΑΗ ΑΔΑΜΙΔΟΥ
Τα παιδιά του, Μαρία, Νίκος και Ελένη

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ, η συντρόφισσα και σύζυγός του Νίκη Τσαλικίδου και τα παιδιά του, Δανιήλ και Νίκος, αντί για μνημόσυνο προσφέρουν στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων.

***

ΦΩΤΟ

Η ΝΙΚΗ ΤΣΑΚΑΛΗ από τη Βήσσανη Πωγωνίου, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το φθινόπωρο του 1948 σε ηλικία 27 ετών, στη Μάχη της Μουργκάνας. Στη μνήμη της η Ηλέκτρα και η Μάγδα προσφέρουν 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

***

Ο σύντροφος Μήτσος Ζώτος από τη Βρυσούλα Ζίτσας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ΚΟΒ Ζίτσας (110%) και για την ΚΟ Ιωαννίνων (209%), προσφέρει 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ζίτσας στη μνήμη των γονιών του, ΖΗΣΗ και ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΩΤΟΥ, για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ο αγώνας του Κόμματος για μια δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΠΑΓΓΕΑ και της συζύγου του, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΠΑΓΓΕΑ, που έμειναν πιστοί στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής τους και αγωνίστηκαν για τα ιδανικά και τους σκοπούς του, για την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας, του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, η Φιλιώ και ο Κώστας Ρούτσας, καθώς και τα παιδιά τους, προσφέρουν στο ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΝΑ οι γονείς του, Μαρία και Παύλος, και ο αδερφός του, Κωνσταντίνος, προσφέρουν το ποσό των 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ, που «έφυγαν» πρόωρα από κοντά μας, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 290 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Περιστερίου.

***

Για την απώλεια του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΛΙΟΥΜΗ προσφέρω 20 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Καματερού. Συλλυπητήρια στην Νατάσα, στον Νίκο και στον Μιχάλη.

Γιώργος Ροντογιάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας και παππούδων μας ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ, που ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και φέτος συμπληρώνονται 12 χρόνια από τότε που «έφυγαν» από κοντά μας, προσφέρουμε 400 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλίου, ΚΟΒ Παπαστράτου και ΚΟΒ Πρόνοιας.

Ο γιος, Γιώργος Ανδρεόπουλος, και τα εγγόνια, Γιάννης Ανδρεόπουλος και Ευγενία Ανδρεοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα που υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του, 60 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αη Λευτέρη.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 2

Με την υπόσχεση που θα κρατάμε μια ζωή! Με το κεφάλι και τη σημαία με το σφυροδρέπανο ψηλά! Στα τρία χρόνια που πέρασαν απ' τον θάνατο των αλύγιστων συντρόφων μας ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, καθώς και για τα νέα γραφεία του Κόμματος μας στην εργατούπολη του Αργους, προσφέρω 40 ευρώ «κόκκινο μεροκάματο» μέσω της ΚΟ Αργολίδας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΓΓΕΑΣ
ΥΓ. Σύντροφε Μάκη, ήθελα πολύ να συζητήσουμε για την υπόθεση Πολκ.

Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΘΕΟΠΙΣΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, και του πατέρα μου, ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ.

Η κόρη τους, Ελένη (Ρούλα) Κυριακίδου Σπυροπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/12/2023 «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΙΧΑΛΗΣ Ιωάννου ΜΠΡΙΝΤΑΚΗΣ. Είχε γεννηθεί στην Ανω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης και τελείωσε τη Νομική Αθηνών, όπου και άσκησε τη δικηγορία. Σε όλη του τη ζωή ακολούθησε τον δύσβατο δρόμο του σοσιαλισμού, που του τον είχαν χαράξει ο πατέρας του, Ιωάννης, που υπήρξε Γραμματέας του Κόμματος για πολλά χρόνια, και ο νονός του, Γεώργιος Αγαπάκης.

Αιωνία σου η μνήμη, αγαπημένο μου παιδί. Προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

Η νονά του, Κυριακή Γ. Αγαπάκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου γονιών, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ (14/1/2004) και ΣΟΦΙΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ (23/2/2022), που έδωσαν μεγάλο αγώνα όλη τους τη ζωή δίπλα στο ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Λαχανόκηπων Λάρισας (3ο Διαμέρισμα).

Η κόρη τους, Κερασία Γουργιώτου - Τσιλίκη

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 15/1/2024 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΜΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗΣ μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατο νόσο, στα 68 του χρόνια. Ο σύντροφος Μάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1956, σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής, οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1975 και αργότερα στο ΚΚΕ.

ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ
Για ένα διάστημα δούλεψε ως δημοσιογράφος στον «Οδηγητή», μέχρι το 1980 που επέστρεψε στα Τρίκαλα. Με τον ερχομό του ανέλαβε καθοδηγητής Οργανώσεων της ΚΝΕ και αργότερα διάφορες χρεώσεις στην ΚΟ Τρικάλων του ΚΚΕ. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και συνδέθηκε με την εκεί Οργάνωση. Παρέμεινε μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του οι σύντροφοι και φίλοι του, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αλέκος Νταούλας, προσφέρουν 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Τρικάλων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ και ΧΡΙΣΤΟΦΑ ΚΟΡΑΚΑ, που «έφυγαν» Γενάρη, πριν από 45 και 16 χρόνια αντίστοιχα, προσφέρω 160 ευρώ στο Κόμμα μας, το ηρωικό ΚΚΕ.

Ο γιος τους, Στρατής, και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγαπημένης, αξέχαστης συντρόφισσας, πιστής στην υπόθεση μας έως το τέλος, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Τούλα και Απόστολος Ζιώγας

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ, αγωνιστή και συνοδοιπόρου με το Κόμμα της εργατικής τάξης μέχρι το τέλος της ζωής του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λουτρακίου.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗ του Ηλία, που «έφυγε» από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2001, ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗ του Γεωργίου, που «έφυγε» άδοξα από τη ζωή τον Αύγουστο του 2013, και ΓΕΩΡΓΙΟΥ (Γιωργή) ΑΛΕΞΙΟΥ, που σκοτώθηκε στη μάχη στο Βαρέλι τον Μάρτιο του 1949, οι οικογένειες Δημητρίου, Αρετής και Παναγιώτας Κουτσουφλάκη προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μαντουδίου για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Γεώργιος Κουτσουφλάκης γεννήθηκε το 1914 στα Κοσύκια Ικαρίας. Από την ηλικία των 14 ετών ήρθε σε επαφή με κομμουνιστικούς πυρήνες του νησιού. Στα 16 φεύγει με άλλους Ικαριώτες στην Αθήνα για δουλειά. Πηγαίνει για δουλειά σε πολλές περιοχές, όπως Λευκάδα και Καλαμαριά. Ενδιάμεσα πάει φαντάρος και καταλήγει στον Κούλουρο Ροβιών Εύβοιας. Εκεί παντρεύεται την Κυριακή Αλεξίου, με την οποία αποκτά 4 παιδιά. Πολεμά στο αλβανικό μέτωπο, ενώ στην Κατοχή '41 - '44 είναι μαχητής στον ΕΛΑΣ Εύβοιας. Διώκεται από το μεταβαρκιζιανό κράτος και μετά από περιπλάνηση σε Μαντούδι - Τρούπι φτάνει τη δεκαετία του '60 μαζί με την οικογένειά του στο Προκόπι, όπου ζει μέχρι τον θάνατό του. Πιστός μέχρι το τέλος στα ιδανικά του, πάντα με τον «Ριζοσπάστη» συνοδοιπόρο.

Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης γαλουχήθηκε από μικρός με τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού μέσα από την οικογένεια. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση οργανώνεται στο ΚΚΕ. Μπροστάρης σε όλους τους αγώνες της περιοχής (απεργία στον «Σκαλιστήρη», ξεσηκωμός ενάντια στον τσιφλικά Μπέκερ, αγροτικές κινητοποιήσεις).

Παράλληλα, από το 1985 και μέχρι τον θάνατό του είναι πρόεδρος του ΑΣ Δόξα Προκοπίου, όπου μέσα από το ήθος και την ανιδιοτέλειά του κερδίζει τον σεβασμό του κόσμου σε όλη την Εύβοια και όχι μόνο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΓΓΕΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΑΓΓΕΑ
Ο Γεώργιος (Γιωργής) Αλεξίου γεννήθηκε στον Κούλουρο Ροβιών Εύβοιας. Στην τριπλή φασιστική Κατοχή 1941 - 1944 οργανώνεται στην ΕΠΟΝ, ενώ παράλληλα είναι μαχητής του εφεδρικού ΕΛΑΣ Εύβοιας. Από τις πρώτες μέρες που κάνει την εμφάνισή του στη Βόρεια Εύβοια το Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ με επικεφαλής τον καπετάν Ανάποδο (Θύμιο Καψή), προσχωρεί με ενθουσιασμό στις τάξεις του μαζί με άλλους 6 συγχωριανούς του. Υπηρετεί με τον βαθμό του διμοιρίτη. Σκοτώθηκε στη μάχη στο Βαρέλι στις 19/3/1949, μαζί με τον ομαδάρχη Λευτέρη Ντιγιάννη από τους Στρόπωνες. Οι μοναρχοφασίστες έκοψαν τα κεφάλια τους και τα περιέφεραν στο Προκόπι (Αχμέτ Αγά).


ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΝΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΟΡΑΚΑ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΟΡΑΚΑ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ
ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΗ ΤΣΑΚΑΛΗ
ΝΙΚΗ ΤΣΑΚΑΛΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΡΙΝΤΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΡΙΝΤΑΚΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ