Σάββατο 10 Φλεβάρη 2024 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ)
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των τριών ανθρώπων που σημάδεψαν τη ζωή μου προσφέρω 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου: Για την μάνα μου ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΓΙΑΖΗ, καπνεργάτρια στην Καβάλα, που «έφυγε» στα 57 της χρόνια, ταλαιπωρημένη από τις κακουχίες που πέρασε στην Κατοχή. Για την θεία μου ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ, κι αυτή καπνεργάτρια, που μας στάθηκε σαν δεύτερη μάνα. Και για τον φίλο κομμουνιστή ζωγράφο ΒΑΣΙΛΗ ΒΛΑΣΙΔΗ, στον οποίο ο Γιάννης Ρίτσος έγραφε σε ένα επιστολικό δελτάριο όταν ο Βλασίδης ήταν ακόμα εξορία στον Αη Στράτη το 1953: «Το φως δεν γέρασε ποτέ - εσύ που αγάπησες το φως - πώς θα γεράσεις;».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της Μικρασιάτισσας αγωνίστριας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΚΑΝΑΡΗ ΦΛΑΡΟΥΤΖΟΥ η κόρη της, Φωτεινή Φλαρούτζου Σπανάκη, προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟ Ηρακλείου Κρήτης μέσω της ΚΟΒ Νότιων Συνοικιών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΕΛΛΗ η γυναίκα του, Φανή Τρέλλη, και τα παιδιά του, Αποστόλης και Γιάννης, προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ ως τρίτη δόση.

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΕΛΛΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πύργου.

Α. Α.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΥΒΑΡΑ η σύζυγός του, Αθηνά, προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας, αλησμόνητης ΚΙΚΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ, σεμνής, ανιδιοτελούς και θαρραλέας αγωνίστριας, που όσο ζούσε αγωνιζόταν για μια καλύτερη, δίκαιη κοινωνία των πολλών και ενάντια στη σάπια και άδικη κοινωνία των λίγων, προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Κέντρου Αθήνας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΣΙΔΗΣ
Τα αδέρφια της, τα παιδιά της, ο άνδρας της και οι εγγονούλες της

***

ΦΩΤΟ 3

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς 2024 «έφυγε» από τη ζωή στα 96 του χρόνια ο θείος μας, ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ από την Τρικοκκιά Γρεβενών. Βγήκε στο βουνό, μαχητής του ΔΣΕ, πριν ακόμα κλείσει τα 17 του. Μετά την ήττα του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη για 30 ολόκληρα χρόνια. Σε όλη του τη ζωή, παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές, στάθηκε πιστός στο ΚΚΕ και στην υπόθεση του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΓΙΑΝΝΗ, μαχητή του ΕΛΑΣ, και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, προσφέρουμε 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γλυκερία, Χρυσάνθη, Hλίας, Κώστας, Θανάσης

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/1/2024 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΟΒ Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης. Ηταν παιδί αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που μαζί με άλλους 103 αγωνιστές - κρατούμενους στο στρατόπεδο Παύλου Μελά εκτελέστηκε από τους ναζί και τους ταγματασφαλίτες στις 9/6/1944 στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Για 46 ολόκληρα χρόνια τίμησε την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ. Κράτησε αταλάντευτη στάση την περίοδο 1989-1991 και συνέβαλε στην ανασυγκρότηση των ΚΟ μετά την εσωκομματική κρίση.

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
Στη μνήμη του η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα, Στέλλα, προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

  • Επίσης στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ τα μέλη της ΚΟΒ Καλοχωρίου προσφέρουν 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΣΜΗΣ 1932 - 2017, ο Κιτσιούλης. Τσοπανόπουλο, σφιχτό σώμα και πνεύμα γενναίο, στέρεο σαν τα βουνά της Γορτυνίας, με συναίσθημα σαν τις βαθιές λαγκαδιές, με όνειρα στους χρωματιστούς ορίζοντες, να χορεύουν τη μουσική των κουδουνιών των προβάτων. Δεν έμαθες γράμματα πολλά, γιατί στήριξες την οικογένεια, να πάνε στο μέτωπο ο πατέρας σου ο Γιώρης, ο θείος ο Γιάννης ο Τσαγκαρόγιαννης κι ο πατέρας μου ο Παναζιούλης ο αλύγιστος. Κι έμεινε η γιαγιά η Δέσπω, που είχε στείλει στον πόλεμο της Μικρασίας τον Τακη και τον Αριστείδη, που δεν γύρισε. Αετόπουλο της Αντίστασης, στα φυλλοκάρδια σου κρύβεις τα μηνύματα στους ΕΛΑΣίτες, γιατρικό και παρηγοριά στους τραυματίες, ψωμί στα ορφανά των δοξασμένων. Ποιος θα σηκώσει ψηλά τα λάβαρα με τα δίκαια των αγροτών, ποιος θα σηκώσει τις γροθιές να δυναμώσει η εργατιά.

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΠΟΣΜΗ. Αποχαιρέτησε τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο, στο μικρό και ηρωικό χωριό μας, Μυγδαλιά - Γλανιτσιά Γορτυνίας. Από δημοκρατική οικογένεια. Πάλεψε με τον σύζυγο και σύντροφο σ' όλες τις δύσκολες περιόδους, από την Κατοχή, την τρομοκρατία, τον εμφύλιο, τη χούντα, να επιζήσουν, να αναστήσουν την οικογένειά τους, να σπουδάσουν τα παιδιά τους, να καμαρώσουν τα εγγόνια τους, αλλά παρόντες σ' όλους τους κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες για δικαιοσύνη και προκοπή.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
Η Χρυσούλα, μια λιγνή φιγούρα στο Σύνταγμα, δεν τη βλέπεις, στέκει κρατάει πανό, ξεχωρίζει απ' τον κόσμο, σηκώνεται σε ανάληψη στον ουρανό της Ιστορίας, να διαβαστούν τα συνθήματα.

Ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Χρήστος Π. Μποσμής

  • Στη μνήμη του πατέρα του, ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΜΠΟΣΜΗ, και της μητέρας του, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΠΟΣΜΗ, ο γιος τους, Γιώργος, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου για την οικονομική του ενίσχυση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του καπετάν Διαμαντή (ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) η Μ. Σ. από το Ρέθυμνο προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Φλεβάρη συμπληρώνονται 54 χρόνια που «έφυγε» ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ του Νικολάου. Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σταθμού Κατερίνης.

Η σύζυγός του, Ιωσηφίδου Κλεονίκη, και τα παιδιά, Νίκος, Θόδωρος και Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στις 10/1 συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη μέρα που μας άφησε ο αγαπημένος μας πατέρας, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ. Αν και μας λείπει πάρα πολύ, βρίσκεται καθημερινά στη σκέψη μας. Αντλούμε δύναμη από εκείνον για να πορευόμαστε στη ζωή με γνώμονα το δίκιο και την αξιοπρέπεια, όπως μας δίδαξε με τη δική του στάση ζωής. Προσφέρουμε στο Κόμμα μας, από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη» που του διαβάζαμε κάθε Κυριακή, το ποσό των 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Εκπαιδευτικών.

Τα παιδιά του, Νένα, Γιώργος, Αφροδίτη και Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μου και των αδελφών μου, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ανώτερα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Το 1939 όλη η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα από το Σουχούμ της Σοβιετικής Ενωσης και έμεινε στην Κατερίνη. Στα χρόνια της Κατοχής, όλη η οικογένεια παίρνει μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Τον Δεκέμβρη του 1943 συλλαμβάνεται ο ΒΑΝΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ και τον πηγαίνουν στην Γκεστάπο. Επί μία βδομάδα τον βασανίζουν φριχτά, χωρίς όμως αυτός να προδώσει τους συνεργάτες του. Το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων, τον πηγαίνουν σε έναν μπαξέ και αρχίζουν να τον κομματιάζουν. Τον άφησαν να τον φάνε τα σκυλιά και τα κοράκια. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΙΟΥΡΑΣ) ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, πατέρας του Βάνια, ήταν στέλεχος του ΕΑΜ στην περιοχή Κονταριώτισσας - Βροντούς, σε ειδική ομάδα πολιτοφυλακής. Το βράδυ της 23ης Φλεβάρη 1945 οι σύντροφοί του φέρνουν τον Γιούρα σκοτωμένο, τυλιγμένο σε μία κουβέρτα. Το 1944 ο Γιώτης Αμανατίδης οργανώνεται στην ΕΠΟΝ και η ΛΙΖΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ, μέσα σε δύο χρόνια, χάνει άντρα και γιο. Αρχίζει ο Γολγοθάς, οι απειλές, οι διώξεις, την διώχνουν από τις δουλειές. Ο καημός και η στεναχώρια την γέρασαν και κλόνισαν την υγεία της. Το 1980 χάνει τη μάχη για τη ζωή. Στις 12 Ιούλη 2021 «φεύγει» από τη ζωή και ο ΓΙΩΤΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΕΛΛΗΣ
Στη μνήμη των αδελφών μου, Βάνια και Γιώτη, του πατέρα μου, Γιούρα, και της μητέρας μου, Λίζας, προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

Η οικογένεια Βάσια και Ελευθερίας Αμανατίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Παύλου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου θείας ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΦΩΚΑ, που όλη της τη ζωή υπήρξε σταθερή συνοδοιπόρος του ΚΚΕ, προσφέρω 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Γιώργος Χατζηπέτρου

***

ΦΩΤΟ

Για τον σύντροφό μου, ΜΑΡΙΝΟ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, προσφέρω 100 ευρώ ως δεύτερη δόση, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τούλα Πετρούνια

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 100 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

Ευδοκία Οικονομίδου

***

ΦΩΤΟ 2

Εξι μήνες μας χωρίζουν από την πικρή εκείνη μέρα, Κυριακή 13 Αυγούστου, που η αγαπημένη μου σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ, ξεκίνησε το στέρνο της ζωής της ταξίδι. Βαρύς, ασήκωτος ο πόνος του αποχωρισμού μετά από κοντά πέντε δεκαετίες κοινής - χέρι με χέρι - συντροφικής πορείας, στα καλά και στα δύσκολα της ζωής. Αχώριστοι στη ζωή και στον αγώνα μέχρι τη μέρα εκείνη που σκοτείνιασε ο ουρανός, που σίγησαν τα πουλιά στα δέντρα από την οδύνη του αποχωρισμού, που ήρθε σαν αστροπελέκι να πέσει πάνω μας.

Οι αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής, το φως που σκόρπιζε γύρω της η Γεωργία με το γλυκό της χαμόγελο, κουράγιο και απαντοχή στον νέο δύσβατο δρόμο που ανοίχτηκε μπροστά μου μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου, μονάκριβου γιου μας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 13 χρόνια πριν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΚΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΚΚΑΣ
Η Γεωργία «έφυγε», όμως είναι πάντα εδώ, δίπλα μου, ανάμεσά μας, μέσα στα θερμά λόγια όλων όσοι την γνώρισαν στους δρόμους της Εκπαίδευσης, στους δρόμους του αγώνα, στον κοινωνικό και τον συγγενικό περίγυρο.

Στη μνήμη των αγαπημένων μου ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ, προσφέρουμε στα σχολεία (Δημοτικό και ΕΠΑΛ) Δυτικής Φραγκίστας Ευρυτανίας από μία συλλογή βιβλίων των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή». Βιβλίο, εκπαίδευση, σχολείο, μαθητές, έννοιες στενά δεμένες με την Γεωργία ως εκπαιδευτικό, ως μάνα, ως αγωνιζόμενη στον στίβο της ζωής και του πολιτισμού. Γιατί στη Δυτική Φραγκίστα; Είναι απλό και συγκινητικό, ήταν ο πρώτος τόπος διαμονής μας στον νομό το μακρινό 1987, όταν λόγοι υγείας του τρίχρονου τότε Αριστείδη επέβαλαν βουνό αντί θάλασσα για τις διακοπές. Διαμονή 1η στον κοινοτικό τουριστικό ξενώνα του χωριού, ο οποίος τότε ξεκινούσε τη λειτουργία του.

Προσφέρουμε επίσης στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, που συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής και δράσης στην πρώτη γραμμή των ταξικών αγώνων, συμβολικά το ποσό των 100 ευρώ.

Ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα, Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΚΚΑ από το Ξυλοπάροικο Τρικάλων, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, στις 7/8/2010, η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κόζιακα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΕΝΤΟΥ, που αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του, προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Σεπολίων.

Γεωργία Ρογκάκου - Τσέντου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ. Μαχητής του ΔΣΕ, πιστός στα ιδανικά του Κόμματος, παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους μας που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ριζούπολης.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
Κούλιας Δ.

***

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ πέθανε την Πρωτοχρονιά του 2024. Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1942. Πατέρας καπνεργάτης, μητέρα καθαρίστρια. Δούλεψε στις εφημερίδες «Μακεδονία» και «Ταχυδρόμος», απ' όπου τον απέλυσαν, έπειτα από επεμβάσεις της Ασφάλειας, λόγω της πολιτικής του δράσης μέσα από τις γραμμές της Νεολαίας Λαμπράκη. Για τους ίδιους λόγους, την στρατιωτική του θητεία την έκανε σε πειθαρχικό τάγμα στον Κολινδρό. Εγκαταστάθηκε στο Παρίσι τέλη του 1968. Συνέχισε τη δράση του σαν μέλος της ΚΟ του ΚΚΕ στη Γαλλία. Ηταν ανταποκριτής του «Ριζοσπάστη» στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Εργάστηκε στην εφημερίδα «Humanite» και στο περιοδικό της CGT «La Vie Ouvriere».

Στη μνήμη του παλιοί συναγωνιστές και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ 450 ευρώ.


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΓΙΑΖΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΓΙΑΖΗ

ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ

ΓΙΟΥΡΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΓΙΟΥΡΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΒΑΝΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΒΑΝΙΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΛΙΖΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ
ΛΙΖΑ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΤΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
ΓΙΩΤΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΚΙΚΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ
ΚΙΚΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΝΤΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΝΤΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΣΜΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΣΜΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΣΜΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΦΩΚΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΦΩΚΑ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΦΛΑΡΟΥΤΖΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΦΛΑΡΟΥΤΖΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ