Πέμπτη 15 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΓΡΟΤΕΣ 2024
Απεργία στη Σπάρτη από τους παραγωγούς και εμπόρους λαϊκών αγορών

Μετά την απεργία στην Πάτρα, χτες απέργησαν και στη Σπάρτη οι παραγωγοί και έμποροι των λαϊκών αγορών, απαιτώντας, μεταξύ άλλων, να μην ισχύσουν τα νέα φορολογικά μέτρα εναντίον τους, όπως η αναδρομική φορολόγηση, η επιβολή προστίμων για όσους δεν έχουν POS, αλλά και μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Οπως τόνισαν στο κάλεσμά τους, η εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων μπορεί να μειώσει ως και 30% τις τιμές με τις οποίες φτάνουν στα λαϊκά στρώματα τα προϊόντα τους, σε διαφορετική περίπτωση αυτές μπορεί και να εκτοξευτούν ως και πάνω 50% μέχρι τον Ιούνη.

Στην απεργιακή τους συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο που στήνεται η Λαϊκή Αγορά της πόλης, κάλεσαν σε αλληλεγγύη, εξέφρασαν τη στήριξή τους στον αγώνα των αγροτών, επισημαίνοντας ότι η πάλη τους θα συνεχιστεί.

Στο πλευρό τους βρέθηκε ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Σπάρτης, ο πρόεδρος του οποίου, Ηλίας Αρφάνης, χαιρέτισε τη συγκέντρωση. Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας και ο Σύλλογος Εστίασης της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ