Τρίτη 20 Φλεβάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο Τετάρτη

- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση στην Καποδιστρίου 24, 3ος όροφος, με θέμα: «Τάσεις και μεταβολές στον κλάδο του εμπορίου. Η πολιτική αστικών κυβερνήσεων - ΕΕ. Εκτιμήσεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 23 Φλεβάρη

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών συνοικιών Αθήνας καλεί σε σύσκεψη στο καφέ «Αερικό» στο Ιλιον (Θύρας και Σαμουήλ 47,) με θέμα: «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, στέλεχος του ΚΚΕ, γενικός γραμματέας του ΔΣ της ΔΟΕ.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου με το ίδιο θέμα στο Ενυδρείο Καστοριάς. Θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 24 Φλεβάρη

- Στις 11.30 π.μ., η ΚΟ Λιούμη Αιγάλεω καλεί σε σύσκεψη στην «Ascot Pizza» (Ν. Καζαντζάκη 8). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Κυριακή 25 Φλεβάρη

- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Χαϊδαρίου καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «"Της φτώχειας την οργή..." κάνουμε αγώνα για την ανατροπή!», στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου. Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ., η ΤΟ Α' Αθήνας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τι σχολείο θέλουμε για τα παιδιά μας; Οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα εκδηλώσεων Πολυδύναμου Κέντρου Δήμου Αθηναίων (Πανόρμου 59, Αμπελόκηποι). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Ηλιούπολης καλούν σε σύσκεψη με θέμα «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!». Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, γραμματέας της ΤΟ Ανατολικών της ΚΟ Αττικής.

- Στις 7 μ.μ., οι KO Βριλησσίων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και η περαιτέρω υποβάθμιση της Παιδείας. Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση», στην αίθουσα εκδηλώσεων, πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρώην ΤΥΠΕΤ). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, βουλευτής Βόρειου Τομέα του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ