Σάββατο 2 Μάρτη 2024 - Κυριακή 3 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 2 Μάρτη

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κορινθίας, στο Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Κορινθίας, με θέμα «Υγεία κοινωνικό αγαθό, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους». Θα μιλήσουν η Μαρία Αγρογιάννη, γγ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αττικής και Πειραιά, στέλεχος του Κόμματος, και ο Βασίλης Ζαφείρης, πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κορινθίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κεφαλλονιάς - Ιθάκης, στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου στο Ληξούρι. Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, με θέμα: «Αδιέξοδα δεν υπάρχουν! Με το ΚΚΕ στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε».

Την Κυριακή 3 Μάρτη

- Στις 11.30 π.μ. η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, στο Δημοτικό Θέατρο, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, με θέμα τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Λένιν.

Τη Δευτέρα 4 Μάρτη

- Στις 7.30 π.μ. οι εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» και το Τμήμα Πολιτισμού της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ανιχνεύοντας το ρεμπέτικο», του Στέφανου Λoυκά, στις 7.30 μ.μ. στον πολυχώρο WE. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, Στέφανος Λουκάς, θα γίνουν παρεμβάσεις από καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Στη 1 μ.μ. η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και η ΤΟ Σπουδάζουσας της ΚΝΕ, με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα για το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής» και ομιλητή τον Πάνο Καραγιώργο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κόμματος, στο ΕΛΜΕΠΑ, στο αμφιθέατρο 103, στο Κ24 (πολυώροφο κτίριο). Θα πάρουν τον λόγο και εκπρόσωποι των φορέων του Ιδρύματος.

Την Τρίτη 5 Μάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στο Αλιβέρι η ΚΟΒ Αλιβερίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Ανάπτυξη για λίγους, φτώχεια και υποβάθμιση για τους πολλούς. Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από τις μεγάλες επενδύσεις στην πόλη μας». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ