Σάββατο 27 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Καταγγελιών συνέχεια...

Συνεχίζεται η «αλληλογραφία» μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και της AGB, μετά τις καταγγελίες του πρώτου για αναξιοπιστία των στοιχείων της εταιρίας τηλεοπτικών δημοσκοπήσεων. Συγκεκριμένα, με χτεσινή ανακοίνωσή του ο σταθμός επιχειρεί να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς της εταιρίας, ότι οι καταγγελίες του είναι ασαφείς και δεν είναι συγκεκριμένες.

Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ALPHA, η δήθεν ασάφεια των στοιχείων που επικαλείται η AGB στην προχτεσινή της ανακοίνωση, είναι αποτυπωμένη με συγκεκριμένες ημερομηνίες, κωδικούς νοικοκυριών κλπ. και έχουν κατατεθεί στην Επιτροπή Ερευνας Τηλεθέασης γραπτώς. Οσον αφορά την ιεράρχηση ή την αξιολόγηση των επιμέρους ευρημάτων και συμπερασμάτων, ο ALPHA τονίζει, ότι είναι ψευτοδιλήμματα που προβάλλει η AGB προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας των πραγμάτων.

Παράλληλα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του σταθμού, παρά το γεγονός ότι η AGB ισχυρίζεται πως τα ερωτήματα του σταθμού έχουν απαντηθεί από την Επιτροπή Ελέγχου Ερευνας Τηλεθέασης, ωστόσο η Επιτροπή έχει διατάξει νέο έλεγχο μέχρι τις 15 του Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ