Παρασκευή 8 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BΟΛΕΪ
Η ώρα του Κυπέλλου για τις γυναίκες

Τον κάτοχο του τροπαίου θα κρίνει το Φάιναλ 4 της διοργάνωσης στο Λουτράκι (8 - 10/3)

Στη βαριά σκιά του πρόσφατου πρόωρου και ξαφνικού θανάτου της αρχηγού του Παναθηναϊκού και εκ των καλύτερων παικτριών που πέρασαν από τη χώρα μας, της Ελληνο-ρουμάνας Ρούξι Ντουμιτρέσκου, διεξάγεται το τριήμερο 8 - 10 Μάρτη το Φάιναλ 4 στο Κύπελλο Γυναικών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας βόλεϊ και θα κρίνει τον κάτοχο του πρώτου εγχώριου τίτλου για τη νέα χρονιά στο γυναικείο βόλεϊ.

Το πρόγραμμα των δύο σημερινών ημιτελικών περιλαμβάνει δύο ντέρμπι: Αυτό των «κιτρινόμαυρων» που χρονικά θα ανοίξει την αυλαία της διοργάνωσης, μεταξύ του Αρη και της ΑΕΚ (17.00, ΕΡΤ SPORT 1) και των Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού που θα ακολουθήσει (20.00, ΕΡΤ SPORTS 1).

Σημειώνεται ότι λόγω του τραγικού γεγονότος του θανάτου της Ρ. Ντουμιτρέσκου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 46 χρόνων, οι προπονητές των τεσσάρων αντιπάλων, Γ. Τσαϊρέλης (Αρης), Γιανούς Οτσάλ (ΑΕΚ), Λορέντζο Μιτσέλι (Ολυμπιακός), Γ. Καλμαδίζης (ΠΑΟ) στις αναφορές τους ζήτησαν να αφιερωθεί η διοργάνωση του Φάιναλ 4 στην εκλιπούσα αθλήτρια.

Οι νικητές των δύο παιχνιδιών θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον τελικό της Κυριακής 10 Μάρτη (20.15, EΡΤ3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ