Σάββατο 9 Μάρτη 2024 - Κυριακή 10 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολιτική δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Το Σάββατο 9 Μάρτη

- Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7.30 μ.μ., στο καφενείο Σταυρουλάκη, εκδήλωση για τον αγώνα των αγροτών. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

- Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική συγκέντρωση, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Την Κυριακή 10 Μάρτη

- Η ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική εκδήλωση, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της ΚΕΔΗΣ, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

- Εκδήλωση με θέμα «Η νέα επίθεση της κυβέρνησης στους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, επιστήμονες και οι θέσεις του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στις 11 π.μ., στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεότητας του δήμου Νεάπολης - Συκεών (Ζάκκα 25). Θα μιλήσει ο Κ. Ιντζές, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 13 Μάρτη

- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Υγεία, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάρακα. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης. Παρέμβαση θα κάνει ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ.

- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση στις 7.30 μ.μ. στην Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης με θέμα «το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό για τις ευρωεκλογές». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Δημήτρης Βιτάλης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 14 Μάρτη

- Η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι νέες αντιδραστικές αλλαγές στην ποινική δικαιοσύνη. Με το ΚΚΕ στον αγώνα για τις ελευθερίες, τα δικαιώματα και τις ανάγκες του λαού». Θα γίνει στις 6 μ.μ. στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος). Την κεντρική εισήγηση θα κάνει ο Μάνος Μαλαγάρης, μέλος του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ, δικηγόρος. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους δικηγόρους: Αγγελο Βρεττό, μέλος του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ, και Χάρη Στρατή, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ