Τρίτη 12 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΑΔΗΝ
Σπουδαίες διακρίσεις για την ελληνική αποστολή

Με 5 μετάλλια επέστρεψαν από τη διοργάνωση της Τουρκίας οι Ελληνες αθλητές και αθλήτριες | Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Με εξαιρετικές εμφανίσεις, που έφεραν μετάλλια (2 χρυσά, 1 αργυρό και 2 χάλκινα) και ρεκόρ, κύλησε για τα ελληνικά χρώματα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ξεχώρισε η επιστροφή στις σπουδαίες επιτυχίες για τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. με εξαιρετικό χρόνο, 1:22.32, που είναι η 6η καλύτερη επίδοση της καριέρας του και η κορυφαία για τον ίδιο από το 2016! Στο ίδιο αγώνισμα έκανε σπουδαία εμφάνιση και ο 37χρονος Γιάννης Καυκάς, ο οποίος βρέθηκε στην 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1:23.25, συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ (1:26.54).

Διπλή ελληνική επιτυχία υπήρξε και στα 20 χλμ., με την Κυριακή Φιλτισάκου να παίρνει την πρωτιά με 1:32.52, ενώ στη 2η θέση τερμάτισε η Παναγιώτα Τσινοπούλου με χρόνο 1:34.28.

Στην κατηγορία των ανδρών / γυναικών Κ20 ο Ελισσαίος Μπαρδάκης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 10 χλμ., με χρόνο 46.21.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα βάδην για τις επιτυχίες της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα δίνει με ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνοντας:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα βάδην για την κατάκτηση 5 μεταλλίων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αττάλεια. Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και η Κυριακή Φιλτισάκου με τα 2 χρυσά, η Παναγιώτα Τσινοπούλου με το ασημένιο και οι Γιάννης Καυκάς και Ελισσαίος Μπαρδάκης με τα 2 χάλκινα αποτελούν μια σημαντική συγκομιδή για την αποστολή του ΣΕΓΑΣ, και αφήνουν πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις. Καλή υγεία και καλή δύναμη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ