Παρασκευή 19 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
UEFA YOUTH LEAGUE
Η πιο μεγάλη ώρα για την Κ19 του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν στο Φάιναλ 4 που αρχίζει σήμερα στην Ελβετία

Με εφαλτήριο τη σπουδαία πορεία της μέχρι τώρα στο UEFA Youth League, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού διεκδικεί την υπέρβαση συμμετέχοντας στο Φάιναλ 4 της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στη Νιόν της Ελβετίας. Σήμερα στον έναν από τους δύο ημιτελικούς οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη γαλλική Ναντ (15.00 ώρα Ελλάδα), ενώ στον άλλο ημιτελικό κοντράρονται η Μίλαν και η Πόρτο. Οι δύο νικητές θα αναμετρηθούν στον τελικό της διοργάνωσης τη Δευτέρα 22 Απρίλη.

Μιλώντας για την αποστολή του Ολυμπιακού ο τεχνικός του, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, στάθηκε ιδιαίτερα στον ιστορικό χαρακτήρα τού να δίνει η ομάδα το «παρών» στην τελική φάση του Youth League και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εικόνα που θα παρουσιάσει. Οπως τόνισε, οι παίκτες του έχουν πλέον «μεγαλώσει» μέσα από τα ευρωπαϊκά ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στη διοργάνωση, κάτι που τους κάνει έτοιμους να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις, να διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν και να γράψουν τη δική τους ιστορία.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν: Σίνα, Εξαρχος, Κουράκλης, Τανούλης, Χρήστου, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Πρεκατές, Παναγάκος, Ρολάκης, Αρσενίδης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης, Λώλης, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Χ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Πνευμονίδης, Γατόπουλος, Σούφκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ