Τρίτη 23 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κρατήθηκε στην κορυφή η ΑΕΚ

Στο κατόπι των «κιτρινόμαυρων» παρέμεινε ο ΠΑΟ | Διατηρεί τις ελπίδες του και ο Ολυμπιακός

Με την ΑΕΚ - έστω και με αρκετό άγχος - να διατηρείται σε θέση οδηγού στη βαθμολογία, τον Παναθηναϊκό στο κατόπι της και τον Ολυμπιακό να παραμένει κοντά στην κορυφή ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η μάχη για τον τίτλο εξακολουθεί να είναι ανοιχτή, εντείνοντας έτσι και τους πολύπλευρους ανταγωνισμούς ανάμεσα στους βασικούς ανταγωνιστές.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η πρωτοπόρος ΑΕΚ με ανατροπή έφτασε σε πολύτιμη νίκη επί του γηπεδούχου Αρη με 2-1 (Σιντιμπέ 49', Αμραμπατ 83' - Μορόν 38'). Η «Ενωση» πέραν των δύο γκολ έχασε σωρεία ευκαιριών και σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη των γηπεδούχων, οι οποίοι όμως κατάφεραν να προηγηθούν, γεμίζοντας με άγχος τους αντιπάλους τους.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός με την αύρα της σπουδαίας ευρωπαϊκής του πρόκρισης νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-1 (Κίνι 27', Ζ. Μαρτίνς 62' - Μάρκος Αντόνιο 90'+3). Οι «ερυθρόλευκοι», αν και με αλλαγές στη βασική τους σύνθεση, έδειξαν πιο έτοιμοι για τις απαιτήσεις του ματς. Στον ΠΑΟΚ φωνάζουν για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή Νογκέιρα, ειδικά στις φάσεις των δύο γκολ του Ολυμπιακού.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Φθιώτιδα νικώντας τη Λαμία με το ευρύ 5-0 (Βέρμπιτς 23', Μπακασέτας 44', 57', Ιωαννίδης 54', 60').

  • Η βαθμολογία: ΑΕΚ 72, ΠΑΟ 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66, Αρης 48, Λαμία 34 (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο).
Πλέι άουτ: Εξασφάλισε την παραμονή ο Πανσερραϊκός

Στην 5η αγωνιστική των πλέι άουτ ο Πανσερραιακός εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή ενώ αντίθετα υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τα αποτελέσματα: Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, Ατρόμητος - Κηφισιά 1-2, , ΟΦΗ - Βόλος 2-1 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 0-2.

  • Η βαθμολογία: Πανσερραϊκός 35, ΟΦΗ 34, Αστέρας Τρίπολης 34, Ατρόμητος 34, Παναιτωλικός 30, Βόλος 29, Κηφισιά 28, ΠΑΣ Γιάννινα 19.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ