Τετάρτη 24 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ντέρμπι σε φόντο τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η κρίσιμη αναμέτρηση ΑΕΚ - ΠΑΟ δεσπόζει στη σημερινή εμβόλιμη 7η αγωνιστική των πλέι οφ | Δοκιμάζονται εκτός έδρας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Eurokinissi

Στην τελική ευθεία βάζει την κούρσα για τον τίτλο στη Super League η σημερινή εμβόλιμη 7η αγωνιστική των πλέι οφ. Καθώς τα πάντα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά τον φετινό πρωταθλητή, στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των δύο φαβορί, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, που θα κρίνει πολλά για το σκηνικό στην κορυφή ενόψει της συνέχειας. Στα αξιοσημείωτα και οι εκτός έδρας δοκιμασίες των άλλων δύο διεκδικητών του τίτλου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, σε Χαριλάου και Φθιώτιδα αντίστοιχα.

Στην «OPAP Αrena» αναμετρούνται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε μια κόντρα ιδιαίτερα κομβική στις προσπάθειές τους για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρωταθλήτρια «Ενωση», ποντάροντας στη δύναμη της έδρας, επιδιώκει τη νίκη που θα αποτελέσει αποφασιστικό βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου της. Από την άλλη στο «τριφύλλι», με οδηγό τις απανωτές επιτυχίες στο πρωτάθλημα και την καλή ψυχολογία, έχουν ως στόχο ένα σπουδαίο «διπλό» που θα τους φέρει σε θέση ισχύος για τον τίτλο. Για τους γηπεδούχους αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι οι Γκατσίνοβιτς και Αμπραμπατ, ενώ Λ. Γκαρσία και Μάνταλος ξεπέρασαν τις δικές τους ενοχλήσεις. Στους «πράσινους» ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Μπερνάρ.

Με εφαλτήριο τις ευρωπαϊκές του επιτυχίες αλλά και την πρόσφατη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Αρη. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να περάσουν αλώβητοι από την έδρα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε, εκμεταλλευόμενοι και ενδεχόμενο βολικό γι' αυτούς αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, να πλησιάσουν την κορυφή και παράλληλα να κρατήσουν ψηλά την ψυχολογία τους μπροστά στο ιστορικό ραντεβού των ημιτελικών του Conference League με αντίπαλο την Αστον Βίλα. Αγωνιστικά ζητήματα δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, με τον τεχνικό της ομάδας Χοσέ Μεντιλίμπαρ να είναι πιθανό να προχωρήσει ξανά σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Για τον Αρη απουσιάζουν οι Ανσαριφάρντ και Βερστράτε.

Στη Φθιώτιδα ο ΠΑΟΚ, ψάχνοντας αντίδραση μετά τις ήττες από Μπριζ και Ολυμπιακό, αποτελεί το φαβορί απέναντι στη γηπεδούχο Λαμία και θέλει οπωσδήποτε να το επιβεβαιώσει και να φύγει με τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει μέσα στο κυνήγι του τίτλου. Στις προπονήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» επέστρεψε ο Κωνσταντέλιας, που το προηγούμενο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση.

  • Το πρόγραμμα: Λαμία - ΠΑΟΚ (17.00 - Cosmote Sport 1), Αρης - Ολυμπιακός (19.30 - Novasports Prime), ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (20.30 - Cosmote Sport 1)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ