Πέμπτη 16 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Πήραν προβάδισμα Ολυμπιακός και Περιστέρι

Ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι έκαναν χτες το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League μετά τις εντός έδρας νίκες στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Σημειώνεται πως η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες ενώ σε περίπτωση 5ου αγώνα το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στην ομάδα που τερμάτισε υψηλότερα στη βαθμολογία.

Στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι», με πρωταγωνιστή τον Μιλουτίνοφ και ανεβάζοντας στροφές στο β' μέρος, επικράτησαν της ΑΕΚ με 92-75, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται άριστα ειδικά στο πρώτο μέρος βάζοντας αρκετό άγχος στους γηπεδούχους, ωστόσο να μην αντέχουν στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους.

Από την πλευρά του, το Περιστέρι νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 79-63 καταφέρνοντας από τη δεύτερη περίοδο και με όπλο τα μακρινά σουτ να πάρει μια σημαντική διαφορά (39-29 στο 19') και να απλοποιήσει το έργο στο δεύτερο μέρος. Καλύτερος από τους νικητές ήταν ο Μήτρου Λονγκ (12 π., 2 τρίπ.).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ συνεχίζεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ (20.15, ΕΡΤ3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ