Παρασκευή 7 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλία με τη Διαπολιτισμική Χορωδία της ΕΛΣ

Με ελεύθερη είσοδο

Η Διαπολιτισμική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υποδέχεται το καλοκαίρι με μια μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 12 Ιούνη, στις 20.30, στην αίθουσα δοκιμών της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η Διαπολιτισμική Χορωδία της ΕΛΣ ολοκληρώνει τη φετινή της περιπλάνηση στις μουσικές του κόσμου παρουσιάζοντας ένα απολαυστικό πρόγραμμα που θα φέρει την παράδοση κοντά στον φολκ μινιμαλισμό και τον αυτοσχεδιασμό. Με τραγούδια από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Συρία, την Αρμενία, την Κάτω Ιταλία, την Κορσική, την Εσθονία, την Αγγλία και την Κεντρική Αμερική, αλλά και με έργα σύγχρονων συνθετών, τα μέλη της χορωδίας θα μας χαρίσουν ένα μουσικό οδοιπορικό σε διαφορετικούς τόπους και εποχές αποκαλύπτοντας παράλληλα την αμεσότητα και τη δύναμη της φωνής και του τραγουδιού πέρα από τις παραδοσιακές φόρμες. Τη διεύθυνση της χορωδίας και την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει η Αννα Λινάρδου, ενώ τις ενορχηστρώσεις η Βάσω Δημητρίου. Στο πιάνο η Δήμητρα Κοκκινοπούλου, στο κοντραμπάσο και το live looping ο Μιχάλης Καλκάνης και στα κρουστά ο Αλέξης Νόνης.

  • Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται από σήμερα 7 Ιούνη στις 12.00 αποκλειστικά μέσω ticketservices.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ