Πέμπτη 13 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΡΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Σήμερα 13 Ιούνη 2024 συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον τραγικό και άδικο χαμό του αγαπημένου μας ΑΡΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που απάνθρωπη πράξη «ανθρώπου» τον έστρεψε στο σκοτάδι.

Αρη, ο χρόνος περνάει και αφήνει πίκρα, πόνο και νοσταλγία, γιατί Αρη ήσουν μοναδικός και άφησες έντονη την ανάμνησή σου σε όσους είχαν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν. Ανθρωπος εξαιρετικά αισιόδοξος, πίστευες στη ζωή και ήσουν ευτυχισμένος, γιατί δεν είδες το άτομο σου απομονωμένο, αλλά σαν μέρος του συνόλου της ανθρωπότητας. Πάλευες και συμμετείχες στους αγώνες για να εξανθρωπιστεί ο άνθρωπος. Αρη, το κενό της απουσίας σου είναι τεράστιο. Σύντροφος και παρηγοριά μας οι μνήμες της σύντομης ζωής σου, η περηφάνια για ό,τι πάλεψες και κατάφερες.

Στην άσβεστη μνήμη σου, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τεχνικών Εταιρειών του Τομέα Κατασκευών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.

Η οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ

Η Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων, στη μνήμη του μέλους του σωματείου μας, συντρόφισσσας ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 500 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η αγωνιστική στάση στη ζωή της, οι αμέτρητες θυσίες για την υπεράσπιση των ιδανικών της, αποτελούν παράδειγμα φωτεινό για εμάς τους νεότερους, μας οπλίζουν με μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε στον δρόμο του αγώνα για τα δικαιώματά μας.

Συντρόφισσα Κατίνα, οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ θα σε θυμόμαστε.


ΚΑΤΙΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΑ
ΚΑΤΙΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ