Τετάρτη 19 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Για 12η χρονιά παιδική κατασκήνωση!

Για 12η χρονιά οι μικροί φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού στις αρχές Ιούλη και συναντιούνται αυτήν τη φορά στο Ποσείδι Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ. Η παιδική κατασκήνωση θα ξεκινήσει στις 3 και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιούλη.

Η παιδική κατασκήνωση, με το πλούσιο και προσαρμοσμένο πρόγραμμά της, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τα παιδιά να μάθουν, να περάσουν όμορφες στιγμές, να γνωρίσουν νέους φίλους από το «κόκκινο Αερόστατο», να κατασκηνώσουν στη φύση και να κάνουν διακοπές, να εκφραστούν με δημιουργικό τρόπο και αισιόδοξα μηνύματα. Τα ίδια τα χαρακτηριστικά της κατασκήνωσης διαπαιδαγωγούν. Η συλλογικότητα ως αξία και στάση ζωής, με τα παιδιά να εντάσσονται σε ομάδες φίλων του «κόκκινου Αερόστατου», η καλλιέργεια αξιών και τρόπου σκέψης μέσα από τις δραστηριότητες, είναι η ταυτότητα της παιδικής κατασκήνωσης.

Ολες τις μέρες θα υπάρχουν δραστηριότητες για να χαρούν τα παιδιά τη φύση και το καλοκαίρι. Θα απολαύσουν κολύμπι στη θάλασσα και θα απασχοληθούν με παιχνίδια παραλίας και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, θα γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα, θα παρατηρήσουν τον έναστρο ουρανό. Θα γίνουν μια μεγάλη παρέα συμμετέχοντας στο καθιερωμένο πάρτι του περιοδικού, στον διαγωνισμού τραγουδιού, στις συναυλίες κ.λπ. Μέσα από παιχνίδια και με «οδηγό» το τεύχος του περιοδικού, θα μάθουν για την Ιστορία των Βαλκανίων.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στις κατά τόπους Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Από τους διοργανωτές γίνεται ειδική παράκληση οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν έγκαιρα, ώστε να μπορέσουν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καλύτερη και πιο ασφαλή φιλοξενία των παιδιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ