Πέμπτη 4 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η «Σύγχρονη Εποχή» στο Φεστιβάλ Βιβλίου

Η «Σύγχρονη Εποχή» συμμετέχει και φέτος στο Φεστιβάλ Βιβλίου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Από αύριο Παρασκευή έως και την Κυριακή 21 Ιουλίου, θα βρίσκεται στο περίπτερο 67, καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 10 Ιούλη, στις 10 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αντιγόνη στη Χάγη. Η κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη στη δίκη του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ (πίσω από το Αγαλμα Μ. Αλεξάνδρου). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφος, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Αριστείδης Λαμπρούλης, μεταφραστής - επιμελητής της έκδοσης. Νωρίτερα, από τις 9 μ.μ., η Λ. Κανέλλη θα βρίσκεται στο περίπτερο της «Σύγχρονης Εποχής» και θα υπογράφει το βιβλίο της.

Επίσης, στο περίπτερο της «Σύγχρονης Εποχής», την Τρίτη 9 Ιούλη 8 μ.μ. - 10 μ.μ., θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Τζαμάλ Μαάιτα, διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, και θα υπογράφει τα βιβλία του «Η ζωή των αστεριών» (παιδικό) και «Στη γειτονιά του ουρανού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ