Τρίτη 9 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
33Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΚΝΕ
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Κατασκήνωση της ΚΝΕ

Στον χώρο της 33ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ στο Ποσείδι της Χαλκιδικής βρέθηκε και το Σάββατο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής της Κατασκήνωσης του ΑΠΘ, Νικόλαος Καντηράνης, καθηγητής στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ. Ενημέρωσε για τις δυσκολίες που προκύπτουν εξαιτίας από τη μία της υποχρηματοδότησης και από την άλλη των υπέρογκων δημοτικών τελών που καλούνται να καταβάλλουν.

Ανέδειξε επίσης το υψηλό κόστος για τη συντήρηση των υποδομών, οι οποίες έως τώρα αξιοποιούνται μόνο την καλοκαιρινή περίοδο. Και σημείωσε ότι ο χώρος και οι υποδομές του θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας τμημάτων του ΑΠΘ, ώστε να είναι λειτουργικός όλο τον χρόνο.

Παράλληλα, ο Δ. Κουτσούμπας χαιρέτησε τους εργαζόμενους του εστιατορίου της κατασκήνωσης.

Επικεφαλής αντιπροσωπείας πολλών μελών της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Δ. Κουτσούμπας παρακολούθησε επίσης τη βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Από το παράνομο τυπογραφείο της "Πανσπουδαστικής" στην Ασφάλεια Μεσογείων - Αναμνήσεις από τον αντιδικτατορικό αγώνα» της Αγγελικής Σωτήρη, από τον Δημήτρη Γόντικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ