Τρίτη 23 Ιούλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στον 3ο γύρο

Εφόσον οι εκπρόσωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου περάσουν τον 2ο γύρο

Τους αντιπάλους τους στον 3ο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - εφόσον καταφέρουν να προκριθούν από τον 2ο γύρο - έμαθαν οι τρεις ελληνικές ομάδες, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Στο Champions League ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόρατς Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του ζευγαριού Μάλμε (Σουηδία) - Κλάκσβικ (Νήσοι Φερόες), με την πρώτη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά». Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 6 - 7 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 13 Αυγούστου. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε μια σπάνια σύμπτωση, ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποκλεισμού του από το Champions League, συνεχίζοντας στο Europa League, θα βρει αντίπαλο πάλι από το συγκεκριμένο ζευγάρι, τον χαμένο αυτήν τη φορά.

Στο Europa League την πιο δύσκολη κλήρωση είχε ο Παναθηναϊκός, καθώς εφόσον προκριθεί επί της βουλγαρικής Μπότεφ Πλόντβιβ, για τον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αγιαξ - Βοϊβοντίνα, με την ολλανδική ομάδα φυσικά να είναι αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για αντίπαλος των «πρασίνων». Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 15 του ίδιου μήνα.

Βατά θεωρούνται τα πράγματα για την ΑΕΚ στον 3ο γύρο του Conference League, καθώς η «Ενωση», εφόσον προκριθεί επί της Ιντερ Εσκάλδες από την Ανδόρα στον 2ο γύρο, θα βρει στον δρόμο της μία εκ των Νόα (Αρμένια) και Σλιέμα Γουόντερερς (Μάλτα). Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 15 του ίδιου μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ