Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 - Κυριακή 4 Αυγούστου 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συγχαρητήρια για τις ελληνικές επιτυχίες στο Παρίσι

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ, σε ανακοίνωση για την κατάκτηση των νέων μεταλλίων για την ελληνική αποστολή με τα δύο χάλκινα που ήρθαν από την κωπηλασία, αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια στα ελληνικά πληρώματα της κωπηλασίας, με τους αθλητές μας Παναγιώτη Γκαϊδατζή - Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Μιλένα Κοντού - Ζωή Φίτσιου, για τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Η ελληνική κωπηλασία μάς χάρισε δύο μεγάλες επιτυχίες σε διάστημα μόλις 20 λεπτών, ενώ αναμένουμε και την προσπάθεια του Στέφανου Ντούσκου. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια».

Συγχαρητήρια στον Απ. Χρήστου

Σε ανακοίνωσή του για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον Απόστολο Χρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στον τελικό των 200 μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η επιτυχία αυτή είναι μεγάλη, ιδιαίτερα αφού 3 μέρες πριν είχε χάσει το μετάλλιο στα 100 μ. μόλις για 2 εκατοστά του δευτερολέπτου, βρήκε όμως τα ψυχικά αποθέματα και δικαιώθηκε, κατακτώντας το 2ο μετάλλιο για τη χώρα μας.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αθλητές που αγωνίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ